Rezidenţii din Timişoara şi proprietarii de maşini electrice îşi pot face online abonamente de parcare

Abonamentele Timpark pentru rezidenți și pentru vehicule electrice pot fi obţinute online, începând de mâine.

După verificarea documentelor, în funcție de volumul de cereri depuse, abonamentele vor fi transmise posesorilor, prin e-mail.

CITEŞTE ŞI: Hoț de buzunare cu tupeu! A încercat să fure portofelul unei femei chiar în apropierea polițiștilor locali

Acestea vor putea fi achiziționate prin intermediul site-ului https://www.timpark.ro/, unde sunt deja disponibile abonamentele de uz general pentru Zonele I, II și III și cel mixt.

Tranzacția va putea fi realizată prin intermediul unui card bancar și va fi condiționată de transmiterea documentelor necesare pentru eliberarea abonamentului de rezident.

Angajații Timpark vor verifica documentele și vor elibera abonamentul.

“Până la automatizarea completă a procesului, va fi posibil să existe un decalaj de câteva zile între depunerea cererii și eliberarea abonamentului, impus de numărul de cereri care se înregistrează pe site. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să-l luați în calcul”, transmite Primăria Timişoara.

Pentru eliberarea abonamentului de rezident este nevoie de: actul de identitate (inclusiv mențiunea privind stabilirea reședinței pentru persoanele care nu au domiciliu în Timișoara) și certificatul de înmatriculare al vehiculului cu inspecția tehnică periodică valabilă.

CITEŞTE ŞI: Casieriile și centrul clienți Aquatim, închise în 1 iunie

Suplimentar, sunt necesare:

• certificatul de căsătorie pentru persoanele care solicită un abonament rezidențial pentru un vehicul deținut de soțul/soția acestora

• certificatul de naștere pentru persoanele care solicită un abonament rezidențial pentru un vehicul deținut de o rudă de gradul I sau

• o dovadă din partea proprietarului entității juridice pentru persoanele fizice care solicită un abonament rezidențial pentru un autovehicul înmatriculat pe persoana juridică respectivă.

Abonamentul rezidențial se poate elibera pentru un singur autovehicul/persoană și nu este transmisibil.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.