Protest în fața Prefecturii! Angajații din Sănătate își strigă nemulțumirile

Angajații de la Anatomie Patologică s-au adunat astăzi în fața Prefecturii să își strige nemulțumirile, privind salariile primite.

Angajaților din Timișoara li s-au alăturat și cei din Reșița și Caransebeș.

Ei spun că protestează deoarece veniturile le-au fost diminuate, iar sporurile primite s-au acordat diferențiat.

CITEȘTE ȘI: Două victime, printre care una încarcerată, după ce o maşină a ajuns în şanţ

Protestatarii au scandat în fața Prefecturii, cu pancarte pe care aveau scrise diferite mesaje, ca de exemplu: „De ne credeți nesimțiți, vă dăm formol să mirosiți”, „Dacă ne invidiați, veniți la morgă să lucrați”, „De munca noastră, poate depinde sănătatea voastră”.

medici protest 1

Mai multe categorii de salariaţi ar urma să aibă veniturile diminuate după aplicarea noului regulament privind sporurile, ceea ce îi nemulţumeşte pe angajaţi.

CITEȘTE ȘI: Operaţiune specială a pompierilor timişeni! Au fost solicitaţi să salveze un cal

Totodată, asistentele nu sunt plătite pentru orele lucrate noaptea cu sporul de 25%, ci cu 15%, iar medicii au ajuns să fie plătiți cu 5% pentru orele de gardă din timpul săptămânii.

În ultimele săptămâni, au avut loc proteste în mai multe spitale din ţară, cadrele medicale fiind nemulţumite fiindcă că le-au fost micşorate sporurile şi astfel le-au scăzut veniturile cu câteva sute de lei, diminuările putând ajunge până la 1.300-1.500 de lei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.