Primar cu dosar penal! Edilul din Checea riscă să îşi piardă mandatul, după ce procurorii au început urmărirea penală împotriva lui

Pe 5 noiembrie 2017, în comuna Checea au avut loc alegeri parțiale, după ce fostul primar al localității  a murit în urma unui infarct.

În locul său, cetățenii l-au ales pe fostul viceprimar al comunei, Daniel Florea, care a câștigat detașat, cu un scor zdrobitor, de 617 voturi din totalul de 970 valabil exprimate.

CITEŞTE ŞI: Marilen Pirtea îl contrazice pe Robu, cu privire la situaţia clădirii Facultăţii de Muzică

Însă, validarea noului primar al comunei Checea a venit la pachet cu dosarul penal nr. 1877/P/2018, făcut de procurorii de pe lângă Judecătoria Timișoara, pentru săvârșirea infracțiunii de fals în declarații, prevăzute de art. 326 C.p.  

Cu alte cuvinte, vreme de patru ani primarul din localitatea Checea și-a ascuns din declarația de interese o societate de tip PFA, prin care a accesat fonduri europene și a operat diverse operațiuni comerciale, fapte ce contravin cu funcția de ales al comunității.

La primăria din Checea, lupta cruntă dintre prostie și hoție este rostogolită și de angajații primăriei care au găsit de cuviinţă să își pună pielea în bâț pentru a-și apăra alesul.

CITEŞTE ŞI: Sediul PNȚCD Timiș, pe masa consilierilor locali! Primăria vrea să recumpere clădirea, după ce a vândut-o pe nimic!

De mai bine șapte luni, secretarul Primăriei Checea, refuză să răspună la cererile adresate de jurnalisti pe Legea 544, semn că localitatea a devenit paradisul samsarilor de terenuri agricole și a celor care sifonează banii publici.

544

Bianca Daniela Mustață responsabilă de informațiile de interes public în Primăria Checea, confundă administrația publică locală cu dugheana din capu’ satului, acolo unde rromii merg o dată la patru ani să-și vândă votul pe mălaiul mucegăit și uleiul rânced din magazie.

La Primăria Checea, Bianca Mustață face legea , calcă în picioare dreptul fundamental al cetățenilor de a avea acces la informațiile de interes public, iar în ceea ce o privește, Constituția a fost scrisă doar pentru România nu și pentru localitatea Checea care s-a transformat într-un El Dorado al județului Timiș.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

  • Vicsoreanu Sebastian

    Aici este vorba doar de interesele celor ce vor cu orice pret sa ajunga pe scaunul Primariei, dar de ce vor oare atat de mult sa faca acest lucru, chear daca se pare ca nu au nici o sansa, de ce atat de mult inters? Au cumva vreun interes de al lor si nu al Comunei si a cetatenilor localitatii? Eu cred ca da, pentru ca daca era pentru Conuna nu se zbateau atat de mult, iar despre Primar nu este necesar sa ne explice nimeni ce face si cum este, stim noi destul de bine. Eu zic sa nu-i lasam pe smecherii care fac pe oamenii buni, primitori, lingusitori, doar atunci cand este vorba doar de interesele lor, sa il sustinem in continuare pe actualul Primar Florea Daniel Florin, stim foarte bine ce a facut in trecut cand a fost Viceprimar, stim si acum cand este Primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Înfiorător! Un bărbat a murit pe loc, după ce s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea

Accident rutier grav, în această dimineaţă, provocat de şoferul unui autoturism, un borbat de 73 de ani. AcesTa a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, Pe DJ 592 D, care leagă municipiul Lugoj de localitatea Jabăr. CITEŞTE ŞI: Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină Maşina a părăsit partea […]

Se oprește apa, săptămâna viitoare, în mai multe localități din județ! Aquatim anunță mai multe lucrări la rețele

Luni, 4 iulie, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Giarmata Vii pentru executarea unei legături de conducte la intersecția străzilor Înfrățirii și Parcului. În același interval orar se va opri apa și în Moșnița Nouă, pe străzile Amsterdam, San Marino, București, Florența, Berlin, Lisabona, Podgorica, La Valetta și Viena, pentru executarea unei […]

Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină

La Timişoara a avut loc, în această după-amiază, Pride TM, un marş destinat comunităţii LGBTQ+. Aproximativ 500 de participanţi, membri ai comunităţii dar şi susţinători s-au adunat în parcul din spatele Casei Căsătoriilor, de unde au pornit prin oraş, pe un traseu stabilit de dinainte. CITEŞTE ŞI: Disperare în familia unei copile de 13 ani! […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.