Poliţiştii locali din Timişoara, la o grădiniţă din oraş! Cum i-au primit copiii?

Pentru că educația civică este bine să fie predată copiilor de la vârste cât mai mici, polițiștii locali din Timișoara continuă să se implice în lecții de prevenire ori de cât ori sunt solicitați.

Astăzi invitația a venit din partea Gradiniței  Mini Kids Braytim, unde s-a desfășurat activitatea denumită ”Prietenul meu, polițistul”.

CITEŞTE ŞI: S-au afișat rezultatele la Bac! Nicio medie de 10 în Timiş

Agenţii le-au prezentat micuților dotarea, echipamentul Poliției Locale, au împățit pliante concepute special pentru vârsta lor și le-au povestit câte ceva despre ce înseamnă să fii polițist local.

Copiii au fost foarte încântați de acest lucru și și-au exprimat dorința de a-i mai primi în rândurile lor pe oamenii în uniformă.

“Poliția Locală Timișoara se implică permanent în educația civică, rutieră și de prevenire a delincvenței juvenile și a bullyingului atât la copiii de vârste mici, cât și la cei de vârste mai mari, la șapte unități de învățământ din municipiu, prezența în rândul micuților și tinerilor fiind foarte importantă în a conferi acestora siguranță în mediul în care trăiesc”, transmite Poliţia Locală Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Tragedie fără margini! Soţ şi soţie, înghiţiţi de ape, sub ochii copiilor

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Primăria Timișoara caută o firmă care să modernizeze Complexul sportiv din zona Dacia

Primăria Timișoara a lansat licitația pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru modernizarea Complexului sportiv Bega.

Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

O fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani au fost daţi în urmărire naţională, după ce ai dispărut şi nimeni nu reuşeşte să îi contacteze.

Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

Anchetă amplă, derulată de Poliţia Animalelor, după ce un patruped din rasa Rottweiller a fost găsit spânzurat.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.