Ora Pământului, marcată la Timişoara cu spectacole de foc şi muzică!

Spectacole de foc, de muzică şi zeci de timişoreni cu ochii aţintiţi spre cer. Aşa a fost marcată anul acesta Ora Pământului la Timişoara.

CITEȘTE ȘI: Zeci de kilograme de peşte, confiscate de poliţiştii de frontieră!

Ora Pământului este cel mai mare eveniment de mediu din istorie, care are loc anual, în ultima  sâmbătă din luna martie.

Ora Pământului este marcată la nivel mondial, încă din anul 2007.Atunci, la Sydney, Australia, a avut loc cea mai mare mișcare de mediu din istorie privind consumul de energie.

Ulterior, în fiecare an, în ultima sâmbătă a lunii martie milioane de cetăţeni sărbătoresc Ora Pământului şi atrag atenţia asupra impactului pe care acţiunile oamenilor îl au asupra mediului.

CITEȘTE ȘI: Accident cu trei mașini implicate pe DN 6, în apropiere de Lugoj!

În anul 2013, Timişoara a fost capitala “Earth Hour România”.

{gallery}ora pamantului 2018{/gallery}

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.