Nimeni nu s-ar fi aşteptat la asta! Incredibil ce a determinat-o pe fata de 14 ani să plece de acasă!

Familia fetei a trecut printr-o săptămână de coşmar. Nimeni nu şi-a imaginat ce ar fi putut să o determine pe fată să plece de acasă.

CITEŞTE ŞI: Vrei să lucrezi în penitenciar? Află aici când se fac recrutări!

Fata a fost găsită teafără noaptea trecută de poliţişti, în Lugoj. Însă este incredibil motivul pentru care a decis să plece. Mai exact, fata le-a povestit poliţiştilor că în urmă cu puţin timp a văzut un film ce avea ca subiect centrat tehnici de supravieţuire în diferite situaţii.

Astfel, copila s-a gândit să experimenteze şi ea, iar miercurea trecută când trebuia să înceapa şcoala, fata şi-a luat ghiozdanul, un rând de haine, telefonul, buletinul, dar şi 200 de lei de la sora sa mai mare şi a plecat spre Gara de Nord fără să mai stea pe gânduri. Şi-a luat bilet de Bucureşti şi a plecat să experimenteze tehnicile de supravieţuire.

Ajunsă în Bucureşti, fata a vizitat diferite obiective, a dormit o noapte în parc, unde a dat peste un băiat de 17 ani, care era singur acasă, părinţii lui fiind plecaţi câteva zile, iar acesta a invitat-o pe fată să stea la el, după ce i-a auzit poveste.

După două zile părinţii băiatului s-au întors acasă şi au găsit fata. Aceasta le-a povestit şi celor doi adulţi de aventura sa, iar aceştia au luat-o, i-au cumpărat bilet de tren şi au trimis-o acasă. Fata însă, s-a gândit să se dea jos din tren la Lugoj, unde, din nou, a luat oraşul la pas. Spre seara însă, feta a întâlnit trei băieţi, cărora le-a povestit întreaga sa aventură, iar aceştia au alertat imediat Poliţia. 

La data de 18.04.2018, în jurul orei 00.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Lugoj au legitimat şi identificat pe strada Făgetului pe minora de 14 ani care la data de 11.04 a plecat voluntar de la reşedinţa din Timişoara, unde locuia împreună cu sora sa. În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit faptul că minora a plecat cu trenul din Timişoara spre Bucureşti pentru a vizita diferite obiective, nefiind victima vreunei infracţiuni”, spune Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

CITEŞTE ŞI: Cu motorul turat, la Michelangelo! Un șofer de BMW s-a ales cu o amendă usturătoare

 Fata a ajuns acum în sânul familiei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.