Mită, la Frontieră! Cum a fost prins un şofer sârb care a încercat să dea şpagă?

A vrut să intre în România, cu un ansamblu rutier care depăşea limita legală de tonaj, dar s-a ales cu dosar penal.

Este vorba despre un bărbat de 57 de ani din Serbia, care a trecut vama prin Punctul de Trecere a Frontierei Foeni.

CITEŞTE ŞI: Se oprește apa în mai multe localități din județ! Aquatim anunță lucrări de spălare a rețelelor de distribuție

În momentul în care i-a prezentat poliţistului documentele, a strecurat printre ele şi o sumă de bani.

Aşa a sperat că agentul va închide ochii şi îi va permite să intre în România.

“În fapt, în data de 02.08.2022, în jurul orei 18.55, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Foeni, pe sensul de intrare în ţară, un cetățean din Serbia, în vârstă de 57 de ani, care conducea un ansamblu rutier înmatriculat în Elveția al cărui tonaj era peste limita legală admisă. Polițistul de frontieră care își desfășura activitatea la controlul documentelor i-a adus la cunoștință cetățeanului sârb faptul că nu i se permite intrarea în România deoarece ansamblul rutier pe care îl conduce depășește limita legală admisă. În timpul derulării verificărilor, poliţistul de frontieră a observat faptul că cetăţeanul sârb a introdus o sumă de bani între filele certificatului de înmatriculare şi i-a oferit-o”, transmitte Poliţia de Frontieră Timişoara.

Polițistul de frontieră a refuzat banii şi i-a anunţat pe ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Timiș.

Acum, aceştia au deschis un dosar penal pentru dare de mită, iar ancheta este coordonată de un procuror de la  Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

CITEŞTE ŞI: Este ultima zi în care timișenii pot vota brandul economic al județului! Sunt propuse cinci variante

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Timişul se topeşte! Sunt aşteptate temperaturi de 40 de grade! ANM a emis cod portocaliu de caniculă

Temperaturi de până la 40 de grade sunt aşteptate în vestul ţării! Motiv pentru care ANM a emis un cod portocaliu de caniculă şi disconfort termic accentuat.

Autospecială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt, în dotarea ISU Timiş! Investiţia e de aproximativ 800.000 de lei

Consiliul Județean Timiș cumpără o ambulanță specială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt. Aceasta va intra în dotarea ISU Banat.

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.