Mihai Fifor, la Timişoara: Spitalul Militar va fi reabilitat complet până în 2020!

Ministrul Apărării Naţionale a fost prezent astăzi la Timişoara, unde s-a întâlnit cu şefii de secţie şi echipele de comandă ale spitalelor militare din vestul țării.

CITEŞTE ŞI: Doina Cornea a murit! Fosta disidentă anticomunistă avea 88 de ani

Mihai Fifor s-a declarat la finalul întâlnirii mulţumit de actul medical din cadrul Spitalului Militar Timişoara, însă clădirea trebuie complet renovată, iar unitatea dotată cu aparatură modernă. Fifor a spus că Ministerul va susţine aceste investiţii şi că până în 2020 spitalul va fi complet reabilitat.

La Timişoara, astăzi am continuat seria consultărilor cu şefii de secţie şi echipele de comandă ale spitalelor militare. Spitalul Clinic Militar de Urgenţă “Dr. Victor Popescu” din Timişoara asigură asistenţa medicală de specialitate pentru personalul militar şi civil din unităţile şi din judeţele Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Bihor, pentru membrii familiilor acestora, precum şi pentru pensionarii militari şi veteranii de război, dar și pentru personal din afara Ministerului Apărării Naționale. În cadrul întâlnirii cu echipa managerială, am apreciat modul în care se realizează actul medical în această unitate şi am asigurat că ministerul va sprijini în continuare realizarea lucrărilor de reabilitare a infrastructurii și de dotare cu aparatură medicală modernă și performantă, în anul 2018 și în perspectivă, pentru investițiile planificate pentru perioada 2018-2020”, a transmis ministrul Apărării, Mihai Fifor.

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra a participat şi el la această întâlnire. În plus, liderul CJ spune că va căuta soluţii împreună cu ministrul Fifor pentru a vedea dacă există un cadru legislativ care să permită şi implicarea Consiliului Judeţean în acest proces de reabiliare.

CITEŞTE ŞI: Un bărbat a fost spulberat de tren! Totul s-a întâmplat sub ochii mai multor martori

La Spitalul Clinic Militar de Urgenţă “Dr. Victor Popescu” din Timişoara am participat la o întâlnire cu şefii de secţie şi echipele de comandă ale spitalelor militare din vestul țării. În cadrul întrevederii le-am transmis cadrelor medicale și militarilor că împreună cu ministrul Mihai Fifor ne dorim să identificăm o soluție prin care Consiliul Județean Timiș să se implice în modernizarea clădirii spitalului. Deschiderea mea este totală în privința îmbunătățirii actului medical cu atât mai mult cu cât avem un parteneriat solid cu Ministerul Apărării Naționale cu care colaborăm pe mai multe proiecte, inclusiv pentru construirea de locuințe pentru militari. Spitalul Militar din Timişoara va beneficia până în 2020 de investiții în reabilitarea infrastructurii și de fonduri pentru dotarea cu aparatură medicală modernă”, spune preşedintele CJT, Călin Dobra.

fifor 3 1

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.