Migranți, prinși la frontieră de… taximetriști. Despre ce este vorba?

Acțiune în forță, la punctul de trecere a frontierei Jimbolia! Șapte persoane au fost prinse de taximetriști, în timp ce treceau vama ilegal.

Polițiștii de frontieră Jimbolia au primit informații de la o firmă de taximetrie, potrivit cărora șapte migranți încercau să intre în România, pe comunicația Grabat-Jimbolia.

CITEȘTE ȘI: [FOTO] Camionetă, răsturnată în şanţ! Două persoane au rămas încarcerate

Astfel, oamenii legii au găsit, în trei mașini de taxi, șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 39 de ani.

Cei șapte sunt din Kosovo și doreau să ajungă din Serbia în Elveția. Aceștia însă nu aveau documente valabile pentru trecerea frontierei.

CITEȘTE ȘI: Iarna a revenit în forță! Ce probleme sunt în județ?

Polițiștii de frontieră continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Acum, cele șapte persoane au fost preluate de către autorităţile de frontieră sârbe în baza acordului de readmisie, in vederea continuării cercetărilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Înfiorător! Un bărbat a murit pe loc, după ce s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea

Accident rutier grav, în această dimineaţă, provocat de şoferul unui autoturism, un borbat de 73 de ani. AcesTa a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, Pe DJ 592 D, care leagă municipiul Lugoj de localitatea Jabăr. CITEŞTE ŞI: Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină Maşina a părăsit partea […]

Se oprește apa, săptămâna viitoare, în mai multe localități din județ! Aquatim anunță mai multe lucrări la rețele

Luni, 4 iulie, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Giarmata Vii pentru executarea unei legături de conducte la intersecția străzilor Înfrățirii și Parcului. În același interval orar se va opri apa și în Moșnița Nouă, pe străzile Amsterdam, San Marino, București, Florența, Berlin, Lisabona, Podgorica, La Valetta și Viena, pentru executarea unei […]

Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină

La Timişoara a avut loc, în această după-amiază, Pride TM, un marş destinat comunităţii LGBTQ+. Aproximativ 500 de participanţi, membri ai comunităţii dar şi susţinători s-au adunat în parcul din spatele Casei Căsătoriilor, de unde au pornit prin oraş, pe un traseu stabilit de dinainte. CITEŞTE ŞI: Disperare în familia unei copile de 13 ani! […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.