Migranți, la plimbare în centrul Timișoarei! Au fost depistați de polițiștii locali

Surpriză pentru polițiștii locali, care patrulau în zona centrală a Timișoarei.

CITEȘTE ȘI: Deputatul de Timiș, Cornel Sămărtinean anunță că PMP nu va vota noul Guvern propus de PSD!

Un grup  de migranți ce se plimba prin Piața Operei,  a atras imediat atenția agenților locali, care au legitimat trei persoane cu vârste de 21 și 26 de ani din Irak  fără documente de identitate.

La două zile distanță, agenții au observat tot în zona centrală două persoane, care s-au ascuns după o stație de transport în comun la vederea patrulei.

Și de această dată doi irakieni au fost identificați fără documente valabile, unul dintre aceștia încercând să scape  prezentând documente eliberate de autoritățile turce.

“Polițiștii locali aflați în patrulare în acest sfârșit de săptămână au depistat două grupuri de migranți irakieni pe raza municipiului Timișoara. Primul a fost depistat în seara zilei de sâmbătă, în jurul orei 17.30, în Piața Victoriei, și era format din trei persoane de 21 și respectiv 26 de ani. Niciunul nu avea documente Alte două persoane au fost depistate la intersecția străzilor IC Brătianu cu 20 Decembrie, în această dimineață, în jurul orei 04.00, după ce la vederea patrulei au încercat să se ascundă în spatele unui refugiu al mijloacelor de transport. Unul din cei doi avea documente emise de Turcia, iar celălalt nu avea niciun document”, informează reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

CITEȘTE ȘI: [VIDEO] Gheorghe Falcă, limbaj de birjar în plenul Consiliului Local

Toate persoanele identificate au fost predate Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, care vor continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.