L-ați văzut? A lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă

Disperare într-o familie din vestul țării! Un minor a dispărut de acasă, lăsând un bilet în care spunea că vrea să-și pună capăt zilelor.

Polițiștii din Hațeg sunt în alertă, după ce au fost sesizați de Bernat Daniel, din comuna hunedoreană Totești, care le-a spus că un minor pe care îl avea în plasament, a dispărut de acasă.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Educatoarea care și-a ucis fetița, arestată. Ce le-a spus judecătorilor?

MUNTEANU COSMIN-ALEXANDRU, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar noaptea trecută, cu o bicicletă din curte.

Pe noptiera din dormitorul său, polițiștii au găsit un bilet de adio, în care își cerea scuze familiei la care se afla în plasament, menționând că vrea să se sinucidă.

CITEȘTE ȘI: Zâmbeşte cu încredere! Una dintre cele mai moderne Clinici Dentare din Timişoara te ajută!

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,70 m, păr negru, creţ tuns scurt, fața ovală, ochi căprui, nas mijlociu, gura mijlocie, ten măsliniu cu urme de acnee pe față, îmbrăcat cu fâș negru, pantaloni blue jeans de culoare albastru strânși pe corp, în picioare purta ghete de culoare neagră, acesta neavând asupra sa telefon mobil, bani sau alte bunuri.

Persoanele care pot da informații care să conducă la depistarea minorului, sunt rugate să apeleze la 112 sau să sesizeze cea mai apropiată secție de poliție.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Înfiorător! Un bărbat a murit pe loc, după ce s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea

Accident rutier grav, în această dimineaţă, provocat de şoferul unui autoturism, un borbat de 73 de ani. AcesTa a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, Pe DJ 592 D, care leagă municipiul Lugoj de localitatea Jabăr. CITEŞTE ŞI: Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină Maşina a părăsit partea […]

Se oprește apa, săptămâna viitoare, în mai multe localități din județ! Aquatim anunță mai multe lucrări la rețele

Luni, 4 iulie, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Giarmata Vii pentru executarea unei legături de conducte la intersecția străzilor Înfrățirii și Parcului. În același interval orar se va opri apa și în Moșnița Nouă, pe străzile Amsterdam, San Marino, București, Florența, Berlin, Lisabona, Podgorica, La Valetta și Viena, pentru executarea unei […]

Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină

La Timişoara a avut loc, în această după-amiază, Pride TM, un marş destinat comunităţii LGBTQ+. Aproximativ 500 de participanţi, membri ai comunităţii dar şi susţinători s-au adunat în parcul din spatele Casei Căsătoriilor, de unde au pornit prin oraş, pe un traseu stabilit de dinainte. CITEŞTE ŞI: Disperare în familia unei copile de 13 ani! […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.