Jasmina Ciocoiu în cel mai așteptat duel de la MFS 3! Un eveniment unic în România

Revenită la antrenamente după întoarcerea cu lotul național de kempo de la Campionatul mondial din Tunisia, Jasmina Ciocoiu- The Dark Angel, e gata să o înfrunte în main eventul galei MFS Kids Promotion pe Steliana Luncan de la ACS Kickboxing Rodna.

Cu două medalii de bronz, la Full-Kempo și Knockdown la prima ei experiență la un mondial la acest stil de luptă, sportiva legitimată la CSC Ghiroda și Giarmata Vii retrăiește emoția unei competiții în fața propriilor suporteri, sâmbătă, 18 iunie în Sala Sporturilor din Moșnița Nouă.

CITEŞTE ŞI: Universitatea de Vest din Timișoara, prezentă în ediția 2023 aQS World University Rankings

Extrem de tenace și ambițioasă, spotiva antrenată de Cristian Stoenescu și Marius Eugen Ciocoiu a căpătat experiență în precedenta gală desfășurată la Moșnița, când a luptat de la egal la egal cu olandeza Sarah Ettaheri, o sportivă mai experimentată cu doi ani și mai grea cu peste cinci kilograme.

Fanii vor trăi, cu siguranță, la cote maxime și evoluția unei alte speranțe locale, dubla campioană mondială XFC de la Roma în 2021, Alessia Marcu de la CSC Moșnița, urmând să o înfrunte pe Andrada Neacșu de la ACS Ambiția Irinel.

Un alt punct de atracție al evenimentului e momentul în care va intra în luptă un alt sportiv de mare perspectivă și extrem de popular pentru stilul său propriu în ring, Edwin Petrea, care la doar 13 ani e deja o vedetă a competițiilor de gen.

Ploieșteanul, antrenat de Florentin Petrea, îl va înfrunta pe Ionuț Lăuneanu de la CS Viitorul Fântânele.
MFS Kids Promotion este un concept original şi unic în România, care îi aduce în ring pe cei mai talentați sportivi juniori din România, practicanți de sporturi de contact, în care sunt puse la bătaie centuri de amatori, recunoscute de Organizații Internaționale de profil, precum Organizația WKU cu sediul în Germania și Organizația XFC cu sediul la Roma.

CITEŞTE ŞI: Timişul, sub avertizare de cod galben de ploi şi vijelii!

În gala de sâmbătă, 18 iunie, de la Moșnița Nouă, organizată sub egida Federatiei Romane de Kempo vor fi puse în joc 8 centuri versiunea WKU și 6 centuri versiunea XFC.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Înfiorător! Un bărbat a murit pe loc, după ce s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea

Accident rutier grav, în această dimineaţă, provocat de şoferul unui autoturism, un borbat de 73 de ani. AcesTa a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, Pe DJ 592 D, care leagă municipiul Lugoj de localitatea Jabăr. CITEŞTE ŞI: Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină Maşina a părăsit partea […]

Se oprește apa, săptămâna viitoare, în mai multe localități din județ! Aquatim anunță mai multe lucrări la rețele

Luni, 4 iulie, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Giarmata Vii pentru executarea unei legături de conducte la intersecția străzilor Înfrățirii și Parcului. În același interval orar se va opri apa și în Moșnița Nouă, pe străzile Amsterdam, San Marino, București, Florența, Berlin, Lisabona, Podgorica, La Valetta și Viena, pentru executarea unei […]

Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină

La Timişoara a avut loc, în această după-amiază, Pride TM, un marş destinat comunităţii LGBTQ+. Aproximativ 500 de participanţi, membri ai comunităţii dar şi susţinători s-au adunat în parcul din spatele Casei Căsătoriilor, de unde au pornit prin oraş, pe un traseu stabilit de dinainte. CITEŞTE ŞI: Disperare în familia unei copile de 13 ani! […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.