Interlop din Timişoara, căutat în toată lumea, găsit în Italia! Făcea trafic de droguri

De mai bine de doi ani, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Timişoara, este căutat peste tot, fiind dat în urmărire internaţională.

Este vorba despre Viorel Cosma, zis Vio Blondu’, care alături de Sorin Udrea, a fost implicat în mai multe dosare de contrabandă, acte de violenţă, tâlhărie şi şantaj.

CITEŞTE ŞI: Atenţie şoferi! Se lucrează în continuare pe mai multe artere circulate din oraş

În martie 2016, cei doi au dispărut, la scurt timp după pronunţarea unor sentinţei definitive pe numele lor.

Atunci, Udrea a fost condamnat la 6 ani şi 8 luni închisoare, iar Vio Blondu’, la 5 ani cu executare, pentru constituirea de grup infracţional organizat, tâlhărie în formă calificată şi contrabandă.

Anul trecut, Viorel Cosma a fost identificat de autorităţile române, pe teritoriul Italiei, însă autorităţile de acolo au refuzat extrădarea.

vio blondu 02

Între timp, el a atras atenţia oamenilor legii din Peninsulă, pentru că ducea o viaţă luxoasă, deşi nu avea nicio ocupaţie.

CITEŞTE ŞI: Timișorenii, din nou în stradă! Pentru ce protestează?

Vio Blondu’, împreună cu un alt român, se ocupa cu traficul de droguri, cei doi fiind prinşi în timp ce se pregăteau să vândă o cantitate mare de substanţe interzise. Aveau asupra lor, aproape 10 kilograme de marijuana, în valoare de 30.000 de euro.

Conform impactpress.ro, Cosma avea documente false, pe numele de Eugen Cârstea, motiv pentru care acum este cercetat nu doar pentru trafic de droguri ci şi pentru falsficarea de documente.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

Două proiecte de reabilitare termică a unor blocuri din Timișoara, deblocate după mai bine de 3 ani. Încep lucrările

Municipalitatea a semnat două contracte de reabilitare termică a două blocuri din Timișoara.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.