Încă un magazin, la Shopping City Timișoara! Vă aşteaptă reduceri de până la 20%

Shopping City Timișoara continuă să îşi completeze mixul de branduri și anunță deschiderea unui nou magazin, prilej cu care clienţii vor fi întâmpinaţi cu reduceri substanţiale.

Astfel, a avut loc inaugurarea celui mai nou magazin ECCO din România. Odată cu acest eveniment este oferită și o promoție unică, valabilă până duminică: vizitatorii centrului comercial care aleg să își achiziționeze o pereche de încălțăminte sau accesorii din piele din magazinul ECCO vor primi un discount de 20%, dacă articolul nu este deja la reducere.

CITEŞTE ŞI: Apel disperat la 112, după ce o femeie s-a certat cu fiul său! Ce a putut face bărbatul, la nervi?

Cu o suprafață de 137 de metri pătrați, magazinul ECCO din incinta Shopping City Timișoara este cel de-al treilea din România care are o zonă specială pentru copii. Aceasta are un design diferit și un mobilier inedit, croit pentru cei mici.

Amenajat sub conceptul Unity Upgrade, noul magazin ECCO are un design modern, dar minimalist, cu influențe scandinave.

CITEŞTE ŞI: Accident grav pe o șosea din vestul țării! Patru persoane, transportate la spital

Clienții vor regăsi întreaga colecție a brandului prezent în peste 91 de țări din lume.

Astfel, pentru sezonul primăvară-vară, designerii ECCO propun încălțăminte care îmbină funcționalitatea cu stilul modern, surse de inspirație fiind arta, arhitectura și natura.
85% din pielea utilizată la articolele ECCO provine din propriile tăbăcării.

 


 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.