Hoți din buzunare, prinși în tramvai de polițiștii locali! Au fost duși la secție

Polițiștii locali au organizat mai multe acțiuni pe mijloacele de transport în comun, pentru a preveni furturile din buzunare și poșete.

Aceștia au acționat în autobuze, tramvaie și troleibuze îmbrăcați în uniforme, încercând astfel să îi descurajeze pe hoți să fure.

CITEȘTE ȘI: StomaTim Expo, în perioada 10-12 mai la CRAFT!

Duminică, patru dintre hoții deja cunoscuți în Timișoara au fost prinși în timp ce încercau să urce într-un tramvai în stația Mendeleev din zona Ronaț.

Unul dintrei ei a devenit agresiv și, în momentul în care oamenii legii i-au cerut documentele, acesta le-a adresat injurii. Cei în cauză, doi bărbați și două femei, au fost predați pentru verificări polițiștilor de la Secția 4.

CITEȘTE ȘI: N-au ținut cont de lege și au parcat unde au vrut! Peste 90 de șoferi, arși la buzunare, în Complexul Studențesc

“Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, principalul scop fiind acela de a preveni comiterea de acte de furt, dar și de a lua măsurile legale în ceea ce privește persoanele care apelează la mila publică, consumatorii de substanțe halucinogene, cei care consumă alcool, fac scandal sau încalcă alte prevederi ale legislației în momentul în care circulă cu mijloacele de transport în comun”, transmit reprezentanții STPT.

De asemenea, patrulele au avut în vedere și luarea măsurilor legale în cazul nerespectării legislației referitoare la ordinea și liniștea publică în mijloacele de transport în comun și în imediata apropiere a acestora.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii grave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.