FOTO Inspectorii OPC au oprit activitatea Kaufland Grill de pe Gheorghe Lazăr și au aplicat două amenzi în valoarea totală de 45.000 de lei!

Inspectorii de la Protecția Consumatorului continuă controalele la agenții economici din Timișoara și județ! Reprezentanții OPC au sancționat de această dată magazinul Kaufland de pe strada Gheorghe Lazăr, pentru diverse abateri, iar serviciile de grill au fost sistate din cauza mizeriei descoperite.

CITEȘTE ȘI: Sistem inteligent de iluminat public în Parcul Botanic! Lucrările de implementare încep în scurt timp

Din păcate unii operatori economici nu au înțeles că siguranța și drepturile consumatorilor NU se negociază. Mizeria și produsele expirate/depozitate incorect NU au nici o justificare. Este inacceptabil ce am găsit. Să știți că absolut toți operatorii economici care au fost închiși au avut abateri serioase, totodată pe toți cei redeschiși îi recomand cu încredere. În linia strategiei de lucru a ANPC revenim la reverificare în maximum 6 luni la toți operatorii la care am constatat abateri”, spune Alin M. Gubandru, comisar șef CJPC Timiș.

De data aceasta, reprezentanții OPC au găsit o serie de nereguli la magazinul Kaufland de pe strada Gheorghe Lazăr din Timișoara, inclusiv zona grill.

Printre neregulile constatate se numără: vitrine nefuncționale, neigienizate corespunzător, elemente desfăcute, părți lipsă, produse cu ambalaje deteriorate.

CITEȘTE ȘI: Durere fără margini, pentru familia unui băiat! Copilul a murit înecat!

Inspectorii OPC au dat două amenzi în valoare totală de 45.000 lei și au dispus oprirea temporară a prestării serviciilor la Grill Kaufland – Gheorghe Lazăr.

Acțiunile de verificare ale Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timișvor continua și în perioada următoare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Înfiorător! Un bărbat a murit pe loc, după ce s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea

Accident rutier grav, în această dimineaţă, provocat de şoferul unui autoturism, un borbat de 73 de ani. AcesTa a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, Pe DJ 592 D, care leagă municipiul Lugoj de localitatea Jabăr. CITEŞTE ŞI: Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină Maşina a părăsit partea […]

Se oprește apa, săptămâna viitoare, în mai multe localități din județ! Aquatim anunță mai multe lucrări la rețele

Luni, 4 iulie, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Giarmata Vii pentru executarea unei legături de conducte la intersecția străzilor Înfrățirii și Parcului. În același interval orar se va opri apa și în Moșnița Nouă, pe străzile Amsterdam, San Marino, București, Florența, Berlin, Lisabona, Podgorica, La Valetta și Viena, pentru executarea unei […]

Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină

La Timişoara a avut loc, în această după-amiază, Pride TM, un marş destinat comunităţii LGBTQ+. Aproximativ 500 de participanţi, membri ai comunităţii dar şi susţinători s-au adunat în parcul din spatele Casei Căsătoriilor, de unde au pornit prin oraş, pe un traseu stabilit de dinainte. CITEŞTE ŞI: Disperare în familia unei copile de 13 ani! […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.