Festivalul de Operă și Operetă revine în Parcul Rozelor din Timișoara! Vezi aici programul

Cea de a XVII-a ediție a Festivalului de Operă și Operetă se va desfășura în acest an în perioada 27-28 august și 2-4 septembrie și reunește pe scena din Parcul Rozelor patru titluri din marele repertoriu liric cât și o seară mai specială în deschidere!

Festivalul de Operă și Operetă susținut de Opera Națională Română din Timișoara este unul dintre cele mai importante evenimente culturale din regiune, prin care instituția își propune să conecteze cât mai mult orașul și chiar regiunea la această experiență unică, a întâlnirii cu genul liric!

Publicul va avea ocazia să asculte vineri, 27 august, ora 21:00, în premieră, Serenada nr. 10 în si bemol major, KV 361 „Gran Partita” și Mica Serenada nr. 13 în sol major, KV 525 reunite sub titlul „Mozart sub clar de lună” sub bagheta maestrului Friedrich Pfeiffer.

În cea de-a doua zi a Festivalului, sâmbătă, 28 august, ora 20:30, publicul este invitat la binecunoscuta operetă „Liliacul” de Johann Strauss. La pupitrul dirijoral se va afla vienezul Friedrich Pfeiffer. Publicul o va putea urmări pe soprana Diana Țugui în rolul Rosalinda, în calitate de invitată.

În cel de-al doilea weekend, instituția propune trei dintre cele mai apreciate spectacole de teatru liric. Vineri, 2 septembrie, ora 20:30, vă dăm întâlnire la musicalul „Scripcarul pe acoperiș” de Jerry Bock, avându-l ca invitat pe maestrul Vlad Conta, iar sâmbătă, 3 septembrie, ora 20:30 „La Traviata” de Giuseppe Verdi.

Pentru spectacolul de închidere a acestei ediții, duminică, 4 septembrie, ora 20:30 am ales opera „Tosca” de Giacomo Puccini, avându-i ca invitați pe maestrul David Crescenzi și pe baritonul Cătălin Țoropoc care va interpreta rolul Scarpia.

Intrarea la toate evenimentele este liberă.

Mai multe detalii despre festival și distribuții se găsesc pe site-ul: https://www.ort.ro/.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Timişul se topeşte! Sunt aşteptate temperaturi de 40 de grade! ANM a emis cod portocaliu de caniculă

Temperaturi de până la 40 de grade sunt aşteptate în vestul ţării! Motiv pentru care ANM a emis un cod portocaliu de caniculă şi disconfort termic accentuat.

Autospecială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt, în dotarea ISU Timiş! Investiţia e de aproximativ 800.000 de lei

Consiliul Județean Timiș cumpără o ambulanță specială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt. Aceasta va intra în dotarea ISU Banat.

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.