Este alertă maximă din cauza unui puşcăriaş care umblă liber pe străzi!

De mai bine de 24 de ore, oamenii legii sunt în stare de alertă, din cauza unui deţinut care a reuşit să evadeze, în timp ce era la muncă.

Bărbatul are 32 de ani, este din Carei, judeţul Satu Mare, şi îşi ispăşea o pedeapsă de  2 ani de închisoare, în Penitenciarul din Oradea.

CITEŞTE ŞI: Bărbat sfâşiat de un utilaj agricol! Cum s-a petrecut teribilul accident?

Ieri lucra, alături de alţi şase deţinuţi, într-un sens giratoriu din Oradea, iar la un moment dat cu toţii s-au adăpostit de ploaie, într-o clădire dezafectată din zonă.

La întoarcerea pe şantier, supraveghetorii au observat că unul dintre deţinuţi lipseşte.

De atunci, bărbatul este căutat peste tot. Au fost instituite filtre pe toate drumurile din judeţ, iar evadatul a fost dat în consemn la frontieră.

CITEŞTE ŞI: A început regalul de echitaţie de la Herneacova! Sportivii de aici au fost la înălţime

Cu toate acestea, bărbatul este de negăsit.

El a fost condamnat pentru furt calificat, iar peste câteva luni urma să ajungă în faţa comisiei de liberare condiţionată.

Acum el nu doar că nu va mai avea această şansă, dar riscă şi o prelungire a pedepsei iniţiale, cu până la trei ani, pentru că a evadat.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Înfiorător! Un bărbat a murit pe loc, după ce s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea

Accident rutier grav, în această dimineaţă, provocat de şoferul unui autoturism, un borbat de 73 de ani. AcesTa a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, Pe DJ 592 D, care leagă municipiul Lugoj de localitatea Jabăr. CITEŞTE ŞI: Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină Maşina a părăsit partea […]

Se oprește apa, săptămâna viitoare, în mai multe localități din județ! Aquatim anunță mai multe lucrări la rețele

Luni, 4 iulie, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Giarmata Vii pentru executarea unei legături de conducte la intersecția străzilor Înfrățirii și Parcului. În același interval orar se va opri apa și în Moșnița Nouă, pe străzile Amsterdam, San Marino, București, Florența, Berlin, Lisabona, Podgorica, La Valetta și Viena, pentru executarea unei […]

Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină

La Timişoara a avut loc, în această după-amiază, Pride TM, un marş destinat comunităţii LGBTQ+. Aproximativ 500 de participanţi, membri ai comunităţii dar şi susţinători s-au adunat în parcul din spatele Casei Căsătoriilor, de unde au pornit prin oraş, pe un traseu stabilit de dinainte. CITEŞTE ŞI: Disperare în familia unei copile de 13 ani! […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.