Două aeronave au aterizat de urgenţă la Timişoara, iar alte patru zboruri au avut întârziere, din cauza vremii!

Condițiile meteo nefavorabile din țară și străinătate au afectat traficul aerian.

Astfel, seara trecută două aeronave au ajuns la Timișoara din cauza vremii nefavorabile de la destinație.

CITEŞTE ŞI: Se apropie Revolution Festival! Cine sunt primii artiști anunțați?

Cursa Munchen-Sibiu a companiei Lufthansa a ajuns la Timișoara la ora 18.19, iar pasagerii au fost debarcați și au plecat spre Sibiu cu autocarele. 

Cursa Ryanair de la Londra Stanstead la Sofia,a aterizat la Timișoara la ora 21.33 din cauza condițiilor meteo nefavorabile de la Sofia.  Cei 175 de pasageri au fost debarcați, 62 dintre aceștia au ales să plece cu autocarul spre Sofia, iar restul rămânând peste noapte la Timișoara și urmând a decola în jurul orei 17.00, în cursul zilei de astăzi. Asistența consulară a fost asigurată de consulul onorific al Bulgariei la Timișoara, E.S. Gheorghe Nacov.

Alte patru zboruri regulate de la și spre Aeroportul Timișoara au fost afectate. Astfel, din cauza condițiilor meteo din București, cursa ROT 607 Otopeni – Timisoara a avut o întârziere la sosire de peste 80 de minute, întârzierea afectând implicit și zborul retur ROT608 Timișoara-Otopeni.   

De asemenea, cursa RYR 309 Otopeni- Timisoara a înregistrat o întârziere de 88 minute, tot din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile din București. Cursa retur, Ryanair 4WK Timişoara-Otopeni a decolat spre București cu o întârziere de 135 de minute, la ora 21.33  (ora locală), însă după 60 de minute s-a întors din zbor din cauza vizibilității scăzute de la Otopeni. Pasagerii au fost debarcați și au rămas la Timișoara, urmând să fie redirecționați spre o altă cursă a companiei. 

CITEŞTE ŞI: Femeie lovită de autobuz pe trecerea de pietoni, la Timişoara! Cum s-a întâmplat?

În această perioadă, Aeroportul Internațional Timișoara funcționează în parametrii normali, specifici sezonului rece. Pe timp de iarnă, zborurile pot suferi întârzieri de 15-20 de minute din cauza operațiunilor de degivrare și antigivrare care se fac la aeronave, înainte de decolare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

O fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani au fost daţi în urmărire naţională, după ce ai dispărut şi nimeni nu reuşeşte să îi contacteze.

Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

Anchetă amplă, derulată de Poliţia Animalelor, după ce un patruped din rasa Rottweiller a fost găsit spânzurat.

Aquatim anunţă noi întreruperi în furnizarea apei!

Joi, 18 august, între orele 8-16 se va întrerupe furnizarea apei în Chizătău pentru spălarea rețelei de distribuție și a bazinului de înmagazinare.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.