Domeniul Regal Săvârșin se deschide publicului la 1 Mai!

Începând cu duminică, 1 mai, Parcul și Satul Regal se redeschid pentru public! La eveniment va participa şi Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei şi a ASR Principelui Radu. În deschidere va avea loc şi un concert al Filarmonicii Arad.

Începând din acest weekend, Parcul și Satul Regal vor putea fi vizitate în fiecare săptămână în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, între ora 9.00 și ora 18.00.

Vizitarea parcului are loc în prezența unui ghid. În afară de parc însă, vor putea fi vizitate Muzeul Automobilului, Atelierul Auto al Regelui Mihai, Magazinul de Suveniruri și Casa Ceaiului, unde vizitatorii vor putea servi cafea, ceai, sucuri de fructe și patiserie locală.

Preţul unui bilet pentru vizitarea domeniului este de 30 de lei iar elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de reducere de 50%.

Pentru grupuri se pot face programări la numărul de telefon 0743 183 181 sau la adresa de e-mail [email protected]/.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Se oprește apa mâine într-o localitate din Timiș! Aquatim anunță lucrări de spălare a rețelei de distribuție

Vineri, 12 august, între orele 8-16, în Fărășești se va întrerupe furnizarea apei pentru spălarea rețelei de distribuție și a bazinului de înmagazinare.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.