Doamnele și domnișoarele, întâmpinate cu flori pe Aeroportul Internațional Timișoara!

Angajaţii Aeroportului Internaţional Timişoara au adus zâmbetul pe buzele tuturor doamnelor şi domnişoarelor care au tranzitat aerogara.

CITEŞTE ŞI: FOTO: S-a deschis primul magazin Mömax din România, la Timișoara

De Ziua Internațională a Femeii, angajații Aeroportului Internațional Timișoara au dorit să le facă o surpriză tuturor femeilor care s-au aflat la aeroport, astfel că au fost întâmpinate cu flori și felicitări. 

Deseori, doamnele care călătoresc în 8 martie sunt ocupate cu formalități de îmbarcare, cu bagajele și nu le sunt adresate câteva cuvinte de apreciere, cu atât mai puțin nu li se spune faptul că fac viața mai frumoasă celor din apropierea dumnealor”, a spus directorul aeroportului, Dan Idolu. 

CITEŞTE ŞI: Cod galben de inundații, în vestul țării

Gestul de a oferi flori pasagerelor de Ziua Internațională a Femeii este deja o tradiție la Aeroportul Internațional Timișoara. În fiecare an, doamnele și domnișoarele primesc acest mic dar în semn de apreciere.

{gallery}8 martie pe aeroport{/gallery}

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.