Detalii șocante în cazul fetiței ucise de propria mamă! Femeia era educatoare

Noi detalii șocante în cazul crimei oribile, de noaptea trecută, din cartierul Ronaț din Timișoara.

Se pare că femeia și-a ucis cu sânge rece propria fiică, de numai patru ani, din cauză că se certase cu soțul său.

Polițiștii au fost alertați chiar de aceasta, care i-ar fi tăiat venele micuței, după care a înecat-o în cadă.

CITEȘTE ȘI: Crimă oribilă la Timișoara! Copil de patru ani, ucis de propria mamă

Ajunși la fața locului, oamenii legii au fost nevoiți să spargă ușa, deoarece femeia, aflată în stare de șoc, s-a închis în casă.

În timp ce polițiștii făceau cercetări, mamei fetiței i s-a făcut rău și a început să vomite. Aceasta le-a spus anchetatorilor că luase erbicid, cu scopul de a se sinucide.

La scurt timp, aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată, sub escortă, la Spitalul Municipal Timişoara, iar apoi transferată la Spitalul Judeţean Timişoara.

CITEȘTE ȘI: Vezi aici acuzațiile care li se aduc foștilor șefi IPJ Timiș! Dosarul a fost trimis în judecată

De asemenea, cadavrul fetiței a fost preluat de medicii legiști și dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Totodată, în casă se afla și străbunica fetiței, în vârstă de 84 de ani, care însă nu a auzit nimic în timpul crimei.

Din primele informații, se pare că femeia, în vârstă de 39 de ani, se numește Oana Neț și a fost educatoare la grădinița din satul Murani, comuna Pișchia. Aceasta a lucrat timp de 15 ani în învățământ, însă se afla în concediu fără plata de ceva vreme, fiindcă dorea să își găsească un loc de muncă mai bine plătit.

„Lucrează la Gărdiniţa Murani, ce aparţine de Școala Gimnazială Pişchia. În urmă cu trei săptămâni, a solicitat concediu fără plată, drept pe care îl al toţi dascălii fără să precizeze motivul. A fost întrbată apoi de colegi, iar doamna educatoare a motivat că i-a fost foarte greu cu naveta și încerca să-și caute un loc de muncă care să o ajute să scape de navetă și să primească un salariu mai bun. Este fiica unui alt cadru didactic. nu a părut niciodată că are probleme de comportament, era o persoană calmă, a terminat Artele Plastice, a desenat tot timpul, vorbea frumos despre familia ei, era liniștită. Nu a dat niciun semn că ar avea tulburări de comportament sau probleme psihice”,a  declarat Aura Danielescu, Inspectorul Școlar General al Județului Timiș.

sursa foto: adevarul.ro

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Probleme cu apa din cauza caniculei! Presiune scăzută în mai multe localități din Timiș

Din cauza consumului excesiv de apă datorat perioadei caniculare, în localitățile Criciova, Cireșu și Jdioara se înregistrează o presiune scăzută și este posibil ca acestea să rămână fără apă. Autoritățile atrag atenția că utilizarea apei din rețeaua publică pentru udatul grădinilor și a zonelor verzi este interzisă. Conform normelor în vigoare, necesarul de apă pentru […]
primaria tm

Primăria Timişoara se digitalizează! O actriţă, implicată în procesul de tehnologizare

Începând de luni, 4 iulie, vechea centrală analogică a Primăriei Timișoara va intra în pensie și va fi înlocuită de o centrală digitală nou-nouță. Vocea care îi va ajuta pe timișoreni să obțină informațiile de care au nevoie sau să intre în legătură cu anumite departamente și direcții îi aparține cunoscutei actrițe timișorene Olga Török. […]

Arme furate dintr-o locuinţă! Hoţii au dat atacul de patru ori la rând, la aceeaşi adresă

Doi indivizi de 29, respectiv 30 de ani, au fost prinşi în fralgrant, în timp ce încercau să pătrundă pe o proprietate privată. S-a întâmplat azi-noapte, în Făget, iar atacatorii nu erau la prima lovitură de acest gen.În alte trei nopţi au intrat prin efracţie, în aceeaşi locuinţă de pe strada Gheorghe Doja, de unde […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.