DESCOPERIRE MACABRĂ! Ce a găsit o bătrână în propria curte?

Șoc pentru o bătrână din județul Timiș! Femeii nu i-a venit să creadă ce s-a întâmplat în propria sa gospodărie.

CITEȘTE ȘI: Proiectul de lărgire a drumului de la Dumbrăvița la autostradă, în stand-by! Stâlpii de troleibuz, principala problemă

Când s-a întors din grădină, în această dimineață, femeia și-a găsit fiul, în vârstă de 68 de ani, spânzurat, în șopronul casei. Totul s-a întâmplat în localitatea Racovița. Femeia a fugit într-un suflu să ceară ajutor, însă era rea târziu. Polițiștii ajunși la fața locului au găsit un bilet de adio cutremurător în care bărbatul a scris: „când nu mai este sănătate, viața nu mai are rost”

CITEȘTE ȘI: Cei de la RATT sunt multifuncționali! Vor să se ocupe și de iluminatul din Timișoara

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost dus la morga din Lugoj pentru efectuarea necropsiei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.