Cornel Sămărtinean: “Cred în forța și tinerețea Partidului Mișcarea Populară!”

| Sursa de Vest | | Lasă un comentariu

În perioada 8-10 septembrie 2017, în stațiunea Olimp a avut loc cea de-a IV-a ediție a școlii de vară, eveniment de tradiție al Partidului Mișcarea Populară, eveniment  la care au participat aproximativ 500 de persoane, printre care și o delegație de colegi din Republica Moldova.   

CITEȘTE ȘI: Prima zi de școală, în spatele gratiilor! Peste 100 de copii vor învăța în detenție

Pe parcursul celor trei zile, tinerii au participat la workshop-uri cu tematici din cele mai diverse, și anume: comunicarea politică și relația cu mass-media, întîlniri  cu liderii naționali ai partidului, dezbaterea mediată de domnul Anatol Șalaru, fost ministru în Republica Moldova și Președintele Executiv al PUN pe tema Unirea – Proiect de țară, și nu în ultimul rând dezbaterea susținută  de domnul Traian Băsescu, președintele PMP pe tema Integrarea Europeană – cheia evoluției UE.

Basescu Traian

„Lipsa de integrare ne face vulnerabili în fața dezvoltării marilor superputeri. De aceea avem obligația să le vorbim românilor despre Europa de pe acum, pentru că în campania de la europarlamentare este prea târziu,” le-a spus Traian Băsescu, tinerilor din sală

Pe tot parcursul desfășurării evenimentului, tinerii participanți la școala de vară s-au bucurat de prezența domnului președinte Traian Băsescu, despre care Anatol Șalaru a afirmat că:

„Traian Băsescu este singurul politician care a înțeles că Unirea cu Basarabia este și trebuie să fie proiectul de țară al României”

PMP

O altă temă abordată de către Președintele Traian Băsescu  a fost legată de faptul  de a nu mai alimenta combustibil de la stațiile Moll, deoarece distribuie hărţi ale Ţinutului Secuiesc.

„Nicio companie nu îşi poate permite să facă o campanie împotriva Constituţiei ţării în care se află”, a mai spus Traian Băsescu.

CITEȘTE ȘI: Un primar important din vestul țării a rămas fără permis! Circula ca la raliu

Din partea conducerii centrale a  Partidului Mișcarea Populară la acest eveniment au participat Președinții Executivi Eugen Tomac și Valeriu Steriu, Secretarul General Dorel Onaca, Președintele OT PMP, Gabriel Popa, Președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, deputații și senatorii PMP, precum și alți lideri județeni.

Traian Basescu

Organizația județeană a Partidului Mișcarea Populară Timiș a fost reprezentată de o delegație numeroasă, din care a facut parte și doamna Roxana Iliescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș din partea PMP Timiș.

“Organizația Judeteană Timiș este în prezent în continuă transformare și creștere, o organizație din care fac parte  oameni tineri, onești, profesioniști, cu o implicare totală. Consider că numai împreună,uniți în aceleași idealuri și scopuri putem accesa butonul de  Re:Fresh  al politicii din România, schimbând în bine destinul țării noastre.Cred în forța și tinerețea Partidului Mișcarea Populară! Partidul Mișcarea Populară luptă pentru România!”, a spus preşedintele PMP Timiş, Cornel Sămărtinean.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.