Copil bătut, până a fost băgat în spital! Poliţiştii nu îi caută pe autori, pentru că plângerea s-a pierdut între secţii

Un elev de clasa a VIII-a de la Colegiul Bănăţean din Timişoara şi-a văzut moartea cu ochii, după ce a fost agresat, când a ieşit pe poarta şcolii.

Incidentul s-a întâmplat pe data de 17 aprilie, adică în urmă cu mai bine de o săptămână, însă cercetările bat pasul pe loc.

CITEŞTE ŞI: Polițiștii locali patrulează prin oraș pe sagway-uri, motoscutere și cu șalupa!

“După cursurile din acea zi, am vrut să merg la părinţii mei la lucru. Am ieşit pe poarta şcolii şi după ce am făcut câţiva paşi, am auzit pe cineva care a strigat după mine <<Eşti şmecher?>>. În momentul în care m-am întors, am primit un pumn puternic în faţă şi am căzut la pământ. Am apucat să văd că băiatul care m-a lovit avea pe mână un inel metalic de luptă”, îşi aminteşte băiatul, care şi-a pierdut imediat cunoştinţa.

A aflat de la colegii care îl însoţeau, că agresorul şi prietenul lui au continuat să îl lovească cu pumnii şi picioarele, pe când el zăcea inconştient.

batut

Într-un final, agresorii l-au lăsat în pace, iar băiatul a reuşit să se ridice şi să ajungă, plin de sânge, la părinţii lui, care l-au dus de urgenţă la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde a venit şi un echipaj de Poliţie de la Secţia 2.

CITEŞTE ŞI: Deputatul PSD, Adrian Pau: Camera Deputaţilor a votat corelarea funcţionării Curţii de Conturi cu standardele internaţionale de audit!

După ce mama băiatului a depus plângere, oamenii legii şi-au dat seama că fapta nu e de competenţa lor, pentru că infracţiunea s-a petrecut pe raza Secţiei 3.

De atunci, nimeni nu mai ştie nimic despre acest caz.

“A fost o adevărată tevatură cu această plângere pe care am făcut-o. Nu se ştie unde este. Drept dovadă, astăzi, 25 aprilie, nu ştiu nimic despre cazul fiului meu”, a declarat Diana Almăjan, mama băiatului agresat.

Situaţia este cu atât mai gravă cu cât, rănile suferite de copil au fost unele serioase. Băiatul a stat 7 zile internat în spital, iar medicii i-au recomandat repaus încă 25 de zile.

Speriaţi că agresorii ar putea face noi victime, părinţii lui Leo au început propria anchetă.

I-au identificat pe cei doi bătăuşi, cu nume şi prenume, ba chiar au aflat că aceştia au mai bătut un copil, cu puţin timp înainte de a-l agresa pe al lor.

“Nu putem spune că suntem în prezenţa unei sesizări instituţionale, raportat la cele întâmplate. Asta înseamnă că cineva nu îşi face treaba. Pentru aceste considerente vom demara toate procedurile legale cu privire la identificarea făptuitorilor, deşi Poliţia Română trebuia să facă asta”, a declarat avocatul familiei, Antoniu Rusu.

În tot acest timp, cercetările pe care poliţiştii susţin că le efectuează, bat pasul pe loc.

“În cauză a fost deschis dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împreujurările producerii evenimentului”, a declarat Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Înfiorător! Un bărbat a murit pe loc, după ce s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea

Accident rutier grav, în această dimineaţă, provocat de şoferul unui autoturism, un borbat de 73 de ani. AcesTa a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, Pe DJ 592 D, care leagă municipiul Lugoj de localitatea Jabăr. CITEŞTE ŞI: Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină Maşina a părăsit partea […]

Se oprește apa, săptămâna viitoare, în mai multe localități din județ! Aquatim anunță mai multe lucrări la rețele

Luni, 4 iulie, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Giarmata Vii pentru executarea unei legături de conducte la intersecția străzilor Înfrățirii și Parcului. În același interval orar se va opri apa și în Moșnița Nouă, pe străzile Amsterdam, San Marino, București, Florența, Berlin, Lisabona, Podgorica, La Valetta și Viena, pentru executarea unei […]

Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină

La Timişoara a avut loc, în această după-amiază, Pride TM, un marş destinat comunităţii LGBTQ+. Aproximativ 500 de participanţi, membri ai comunităţii dar şi susţinători s-au adunat în parcul din spatele Casei Căsătoriilor, de unde au pornit prin oraş, pe un traseu stabilit de dinainte. CITEŞTE ŞI: Disperare în familia unei copile de 13 ani! […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.