Copiii de la Montessori sărbătoresc în centrul Timișoarei

| Alice Trifu | | Lasă un comentariu

Centrul Timișoarei va arăta ca n povești mâine seară. Copiii și pedagogii de la Montessori sărbătoresc ziua Sfântului Martin printr-un marș al lampioanelor pe străzile din zona centrală.

Astfel, Piața Victoriei, str. Mărășești, Piața Libertății, și str. Alba Iulia vor lua straie de vis.

În data de 11 noiembrie Montessori Timișoara sărbătorește ziua Sfântului Martin, zi devenită tradiție pentru colectivul de copii și angajați ai instituției de învățământ. De la ora 17.00 aceștia se vor întâlni în fața Catedralei de unde vor porni în marșul lampioanelor pe următorul traseu: centru, str. Mărășești, Piața Libertății, str. Alba Iulia, centru. Pe parcursul marșului se vor cânta cântece specifice Sărbătorii de Martin.

De asemenea, în spiritul Sărbătorii Sfântului Martin și în acest an Montessori Haus s-a alăturat Fundației Balul Vienez de la Timișoara pentru a participa la campania de strângere de fonduri –„O floare de colț pentru United Way”.

Vă invităm la secretariatul școlii noastre pentru a achiziționa, în schimbul unei donații minime de 10 lei, o Floare de colț  care vine în forma unei broșe. Cu această sumă ajutăm cu un prânz cald un copil din centrele United Way din Timișoara, care includ două centre after-school și o școală. Aici sunt hrăniți în fiecare zi, pe tot parcursul anului, un număr de până la 150 de copii defavorizați”, transmit cei de la Montessori.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.