Continuă controalele pe mijloacele de transport în comun!

Controalele pe mijloacele de transport în comun continuă și săptămâna viitoare, anunță reprezentanții Societăţii de Transport Public Timişoara!

În această săptămână, controlorii STPT și-au desfășurat activitatea de control cu precădere pe liniile de autobus 33 și 33barat, liniile de tamvai și liniile de troleibuz 15 și 16.

CITEȘTE ȘI: Anunțul de ultimă oră al meteorologilor! Cod portocaliu de ploi, vânt și grindină în Timiș

Astfel, au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenționale, persoanele în cauză fiind coborâte din mijlocul de transport.

“La solicitările călătorilor venite la Dispeceratul central al STPT privind mirosul neplăcut din mijloacele de transport, au fost identificate șapte persoane fără adăpost, care au creat acest discomfort”, transmit reprezentanții STPT.

CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care un bărbat și-a atacat mama cu un cuțit și a amenințat-o cu moartea!

Săptămâna viitoare, pe lângă activitatea de control, agenții vor avea în vedere aglomerația din mijloacele de transport, precum și funcționarea validatoarelor.

Totodată, se va urmări funcționarea corectă a sistemelor de climatizare, în special pe liniile de autobuz și troleibuz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.