Cinema City oferă îndrăgostiților 500 de euro și un ghid pentru întâlnirea perfectă

Fiindcă dragostea pentru filme se consumă la cinema, Cinema City oferă un mic ghid pentru o întânire de succes, dar și un premiu de 500 de euro.

Fie că abia v-ați cunoscut, fie că sunteți într-o relație de ceva vreme și vă place să vă bucurați de timpul petrecut împreună, Cinema City vă face întâlnirea perfectă.

Astfel, Cinema City a pregătit o serie de filme, de diferite genuri, de care îndrăgostiții se pot bucura în luna februarie, și anume: Fifty Shades Freed, Black Panther, The Post, Phantom Thread sau The Shape of Water.

CITEȘTE ȘI: Trei persoane trimise în arest, în urma perchezițiilor din cele 17 județe

Cuplurile pot alegere formatul cinema, în funcție de preferințe. Așadar, dacă preferaţi imersiunea cinematografică, optaţi pentru IMAX, unde vă veţi bucura de cele mai mari ecrane din ţară, dacă vă place adrenalina, luaţi bilete la 4DX, unde veţi avea parte de o experienţă absolută, pentru toate cele cinci simţuri, iar dacă vă doriţi o experienţă romantică all inclusive, nu mai staţi pe gânduri şi alegeţi noul concept VIP prin care aveţi toate ingredientele pentru o întâlnire perfectă: o experienţă completă de cină & film, cu un singur bilet la cinema.

Faptul că îndrăgostiții pot împărți popcornul este unul dintre cele mai speciale momente, zic cei de la Cinema City. Și, mai ales, faptul că pot sta două ore unul lângă celălalt, le oferă cuplurilor oportunitatea de a se apropia unul de celălalt.

Cinema City aduce și un bonus pentru cupluri, până pe 28 februarie. Astfel, dacă ești expert în dragoste, Cinema City te provoacă la un Quiz special.

CITEȘTE ȘI: UVT anunță lansarea proiectului „Atelierul de antreprenori ”, prin care se vor înfiinţa 38 de afaceri noi, cu bani europeni

Intră în concurs pe www.quiz.cinemacity.ro, ghiceşte filmele din aplicaţie şi poţi câştiga un voucher de vacanţă în valoare de 500 de euro, dar şi mult popcorn, pentru ca fiecare vizită la cinema să fie şi mai savuroasă.

Pentru şi mai multe motive, urmăriţi clipul următor: www.youtube.com/watch?v=rd27ViCBH0Y

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Probleme cu apa din cauza caniculei! Presiune scăzută în mai multe localități din Timiș

Din cauza consumului excesiv de apă datorat perioadei caniculare, în localitățile Criciova, Cireșu și Jdioara se înregistrează o presiune scăzută și este posibil ca acestea să rămână fără apă. Autoritățile atrag atenția că utilizarea apei din rețeaua publică pentru udatul grădinilor și a zonelor verzi este interzisă. Conform normelor în vigoare, necesarul de apă pentru […]
primaria tm

Primăria Timişoara se digitalizează! O actriţă, implicată în procesul de tehnologizare

Începând de luni, 4 iulie, vechea centrală analogică a Primăriei Timișoara va intra în pensie și va fi înlocuită de o centrală digitală nou-nouță. Vocea care îi va ajuta pe timișoreni să obțină informațiile de care au nevoie sau să intre în legătură cu anumite departamente și direcții îi aparține cunoscutei actrițe timișorene Olga Török. […]

Arme furate dintr-o locuinţă! Hoţii au dat atacul de patru ori la rând, la aceeaşi adresă

Doi indivizi de 29, respectiv 30 de ani, au fost prinşi în fralgrant, în timp ce încercau să pătrundă pe o proprietate privată. S-a întâmplat azi-noapte, în Făget, iar atacatorii nu erau la prima lovitură de acest gen.În alte trei nopţi au intrat prin efracţie, în aceeaşi locuinţă de pe strada Gheorghe Doja, de unde […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.