Ce condamnare a primit o tânără pentru că a adus în țară cocaină, pe care a ascuns-o în vagin?

O tânără de 29 de ani a fost condamnată după ce a încercat să aducă în țară cocaină. Aceasta a ascuns marfa în vagin.

Femeia, din Hunedoara, a crezut că va trece neobservată la vamă, așa că a ascuns toată marfa, pe care o luase pentru consum propriu, în vagin.

Astfel, în 18 decembrie 2017, mașina în care se afla aceasta și alți trei români a fost oprită la frontiera Nădlac II, pe sensul de intrare în țară.

CITEȘTE ȘI: Clipe de groază pentru mai mulți călători! O stâncă a căzut peste un tren, în Banat

Atunci, un procuror a cerut examinarea fizică a femeii prin examinări ginecologice și radiologice la nivelul abdomenului, aceasta fiind de acord. Ea a fost condusă la Spitalul Județean din Arad.

„În urma examinării fizice, medicul specialist a extras din cavitatea vaginală a inculpatei un şerveţel din hârtie în interiorul căruia erau ambalate cinci pliculeţe tip zipp-lock ce conţineau la interior o substanţă pulverulentă de culoare albă despre care inculpata a declarat verbal că reprezintă o cantitate de aproximativ 2,5 grame de cocaină”, se arată într-un dosar al procurorilor.

CITEȘTE ȘI: Lucrările pe străzile din Timișoara continuă, după Paști! Vezi aici unde se fac reparații

La audieri, femeia a spus că a cumpărat cele aproape trei grame de cocaină, pe care a dat 200 de franci elvețieni, în 16 decembrie, din orașul Zurich, de la o persoană necunoscută.

Tânăra a declarat că era consumatoare de cocaină și că, în perioada în care a lucrat în Elveția, a cosumat de 5-6 ori. Totodată, aceasta a spus că marfa cumpărată urma să o folosească în consum propriu în perioada sărbătorilor.

Acum, femeia a fost condamnată la șase luni de închisoare cu suspendare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Tinerii din PNL Timiș au un nou preşedinte! Şi-au stabilit şi un nou obiectiv: scăderea vârstei de vot

Organizaţia TNL Timiș și-a ales noua conducere pentru un mandat de 4 ani, în prezența a peste 400 de membri, dintre care peste 300 fiind tineri liberali cu drept de vot din tot județul. Componența noului for de conducere – BPJ TNL Timiș – este formată din: ·      Președinte: Ionuț Sîrbu ·      Prim-vicepreședinte: Alexandru Bodea ·      Prim-vicepreședinte: Milovan […]

Probleme cu apa din cauza caniculei! Presiune scăzută în mai multe localități din Timiș

Din cauza consumului excesiv de apă datorat perioadei caniculare, în localitățile Criciova, Cireșu și Jdioara se înregistrează o presiune scăzută și este posibil ca acestea să rămână fără apă. Autoritățile atrag atenția că utilizarea apei din rețeaua publică pentru udatul grădinilor și a zonelor verzi este interzisă. Conform normelor în vigoare, necesarul de apă pentru […]
primaria tm

Primăria Timişoara se digitalizează! O actriţă, implicată în procesul de tehnologizare

Începând de luni, 4 iulie, vechea centrală analogică a Primăriei Timișoara va intra în pensie și va fi înlocuită de o centrală digitală nou-nouță. Vocea care îi va ajuta pe timișoreni să obțină informațiile de care au nevoie sau să intre în legătură cu anumite departamente și direcții îi aparține cunoscutei actrițe timișorene Olga Török. […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.