CCIA Timiș vine în sprijinul beneficiarilor Programelor Start Up Nation 2022 și Femeia Antreprenor 2022

Camera de Comert, Industrie și Agricultură Timiș lansează cursul Competențe antreprenoriale a cărui absolvire contribuie la obținerea punctajului maxim pentru accesarea programelor START UP NATION și FEMEIA ANTREPRENOR 2022.

Cursul este autorizat de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale prin Comisia de Autorizare a furnizorilor de formare profesională din Județul Timiș.

Perioada de desfășurare este cuprinsă între 5 -16 septembrie, iar programul este de luni până vineri, între orele 16.00 – 20.00, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22 sau pe platforma ZOOM. Prețul este de 1000 lei/pers. Se acordă reduceri de 10% membrilor CCIAT și 20% pentru șomeri (în baza adeverinței de șomaj). Reducerile nu se cumulează.

Cursul se adresează cu prioritate celor care doresc să aplice pentru Programele START-UP NATION  și FEMEIA ANTREPRENOR 2022, ai căror beneficiari trebuie să urmeze un curs de Competențe Antreprenoriale pentru a obține punctaj maxim.  

Totodată, cursul se adresează persoanelor cu profil antreprenorial care doresc să aplice o idee de business, fondatorilor de start-up-uri cât și managerilor cu experiență, interesați de creștere și surse de finanțare.  

Condiții de acces: Studii medii finalizate

Link curs: COMPETENTE ANTREPRENORIALE, FINANCIARE ȘI JURIDICE

Link Formular inscriere: Formularul de Inscriere.

Informații și înscrieri:  

Tel. 0720444121, 0720444120, e-mail: [email protected] sau la Direcția Instruire, Formare și Perfecționare Profesională a CCIAT, Centrul Regional de Afaceri Timișoara, cam.115.

Persoană de contact: Cecilia MATEȘ.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Timişul se topeşte! Sunt aşteptate temperaturi de 40 de grade! ANM a emis cod portocaliu de caniculă

Temperaturi de până la 40 de grade sunt aşteptate în vestul ţării! Motiv pentru care ANM a emis un cod portocaliu de caniculă şi disconfort termic accentuat.

Autospecială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt, în dotarea ISU Timiş! Investiţia e de aproximativ 800.000 de lei

Consiliul Județean Timiș cumpără o ambulanță specială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt. Aceasta va intra în dotarea ISU Banat.

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.