Cadavru descoperit pe Bega! Pompierii, solicitați să intervină

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în jurul prânzului plutind pe Bega, în zona localității Uivar.

CITEȘTE ȘI: S-a modificat regulamentul de acordare a locuințelor acordate angajaților CJT!

Pompierii au fost solicitați să intervină de urgență pentru a scoate un cadavru care plutea pe apă, după ce un bărbat a sunat la 112 și a dat alarma.

Cadavrul aflat în stare avansată de putefacție a fost scos din apă de către pompieri. Se pare că este vorba despre un bărbat, care era in apă de aproximativ două-trei săptămâni.

”Victima a fost extrasă din apă. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 45 de ani. A fost declarat decesul de medicii sosiți la fața locului. Polițiștii urmează să stabilească ce s-a intâmplat”, spune Elena Megherea, purtător de cuvânt al ISU Banat.

CITEȘTE ȘI: Marius Craina, premiat pentru activitatea managerială de la Spitalul Județean din Timișoara!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Timişul se topeşte! Sunt aşteptate temperaturi de 40 de grade! ANM a emis cod portocaliu de caniculă

Temperaturi de până la 40 de grade sunt aşteptate în vestul ţării! Motiv pentru care ANM a emis un cod portocaliu de caniculă şi disconfort termic accentuat.

Autospecială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt, în dotarea ISU Timiş! Investiţia e de aproximativ 800.000 de lei

Consiliul Județean Timiș cumpără o ambulanță specială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt. Aceasta va intra în dotarea ISU Banat.

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.