BCR, membră a unui grup infracţional organizat!

| Sursa de Vest | | 1 Comentariu

BCR, una dintre cele mai importante bănci din România, s-a asociat într-un grup infracţional organizat alături de o societate din Botoşani, pentru a sifona banii obtinuţi în urma execuţiei unui proiect finanţat din Fonduri Europene. 

Angajaţii BCR, în complicitate cu societatea Elsaco din Botoşani, firma deţinută de Valeriu Iftime, au pus mâna pe contul curent ORG ROL – Asoc. Kasdum-Constr, Drobeta RO, de unde au sifonat 11 milioane de lei, sumă provenită din Fonduri Europene, destinată modernizării reţelei de alimentare cu apă a municipiului Drobeta Turnu Severin.

Ingineria financiară s-a produs cu ajutorul unor documente false acceptate de BCR pentru a schimba titularul contului.

Mai exact, BCR l-a ajutat pe Valeriu Iftime să deschidă contul RO59RNCB0041017889550371, în numele unei asociaţii formate din şase firme în baza unei singure semnături fără acordul acestora.

Societăţile păgubite au trimis nenumărate adrese prin care au atras atenţia reprezentanţilor BCR că au încălcat legea şi se fac părtaşi la constituirea unui grup infracţional organizat, aceştia nu au dat niciun răspuns.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

  • Stirea este falsa in mod evident, iar pentru cine cunoaste cat de cat normele bancare, este la fel de evident ca faptele sunt interpretate in mod flagrant manipulator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.