Avalanşă de migranţi! Zeci de bărbaţi prinşi în Timişoara, după ce au fugit din azilurile din ţară

Poliţiştii de Frontieră, jandarmi şi agenţi de la Poliţia TF au verificat mai multe zone din Timişoara, într-o acţiune de combatere a migraţiei ilegale.

În doar câteva ore, au găsit 53 de cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa pe raza județului Timiș.

CITEŞTE ŞI: Te testezi gratuit, pentru COVID-19, la Spitalul Victor Babeş!

În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Bangladesh și India, cu vârste cuprinse între 18 şi 45 de ani, majoritatea având documente temporare de identitate pentru solicitanţii de azil.

După finalizarea tuturor verificărilor, poliţiştii de frontieră i-au îndrumat pe solicitanţii de azil spre centrele de cazare din ţară unde sunt înregistraţi.

Totodată, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara derulează verificări pentru persoanele care nu deţineau documente, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun. Aceste acţiuni desfăşurate în sistem integrat, cu sprijinul şi cooperarea celorlalte structuri ale MAI , de prevenire şi combatere a migraţiei ilegale pe raza județului Timiş vor continua şi pe parcursul următoarelor zile”, transmite Poliţia de Frontieră Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Înfiorător! Un mort şi trei răniţi, după ce o maşină a ajuns pe contrasens

FOTO: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.