Au început lucrările de reparații pe drumurile județene! Primul vizat, drumul ce duce la autostradă

Consiliul Județean Timiș a demarat lucrările de reparații și întreținere a drumurilor județene.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Expoziție inedită de fotografie, la Aeroportul Internațional Timișoara

Până acum angajații CJ Timiș au inventariat porțiunile de drumuri pe care sunt necesare reparații și de astăzi au început lucrările de asfaltare. Pentru început va intra în reabilitare drumul ce face legătura pe autostradă, prin Dumbrăvița.

Având în vedere necesitatea întreținerii tuturor drumurilor județene, de astăzi am demarat lucrările la șoseaua care face legătura între Timișoara și autostradă (DJ 691). Fiind unul dintre cele mai circulate drumuri din județul nostru, acesta este motivul pentru care este primul care a intrat în reparații. Condițiile meteorologice sunt favorabile, astfel încât în continuare, firmele cu care CJ Timiș are contracte, vor executa toate lucrările necesare pe întreaga rețea de drumuri”, a subliniat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

asfaltare cj 2 2

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.