Atac în stil mafiot! Mașină oprită în trafic de indivizi cu cagule

Situație desprinsă parcă din filme! Mai mulți suporteri ai unei echipe de fotbal au fost atacați, ziua în amiaza mare, de fanii unor echipe adverse.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, la Oțelul Roșu după meciul CSM Reșița – Unirea Alba Iulia. O mașină în care se aflau cinci suporteri reșițeni a fost urmărită în trafic de mai multe autovehicule cu numere de Arad și Hunedoara, în care se presupune că s-ar fi aflat suporteri ai UTA Arad și ai .Corvinul Hunedoara La un moment dat, mașina reșițenilor a fost înconjurată și oprită, și mai mulți bărbați cu cagule au început să o atace.

Văzând că nu au ce face, fanii reșițeni s-au blocat în autovehicul, dar asta nu i-a împiedicat pe atacatori să dea cu pumnii și picioarele în autoturism, pe care l-au și distrus. Conform publicației expressdebanat.ro, la un moment dat atacatorii au reușit să spargă portbagajul, iar din interior au furat o borsetă și un steag.

Suporterii reșițeni au sunat la 112, dar atacatorii au fugit înainte de a fi prinși.

Acum polițiștii din Caraș-Severin fac cercetări în acest caz.

CITEȘTE MAI MULTE AICI!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

Două proiecte de reabilitare termică a unor blocuri din Timișoara, deblocate după mai bine de 3 ani. Încep lucrările

Municipalitatea a semnat două contracte de reabilitare termică a două blocuri din Timișoara.

Lucian Mărgineanu este noul director al centrului de producție Continental Automotive din Timișoara

Lucian Mărgineanu a preluat poziția de director al fabricii Continental Automotive Timișoara, de la începutul acestei luni!

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.