Atac dur al tinerilor din PSD Timiş, la adresa celor din PNL, cărora le cer să se ocupe de ce ştiu mai bine: pumni, picioare şi înjurături

Scandal politic, la Timişoara, pe tema rezultatelor obţinute de absolvenţii de liceu, la examenul de bacalaureat.

Ionuţ Sîrbu, preşedintele TNL Timiş cere demisia Aurei Danielescu din funcţia de inspector şcolar general, pe care o consideră responsabilă pentru notele obţinute la BAC.

CITEŞTE ŞI: Trafic restricționat pe strada Andrei Șaguna din Timișoara! Și circulația mijloacelor de transport va fi oprită temporar

“În acest an, niciun liceu din Timiș nu se află în top 20 al celor mai bune licee din țară după rezultatele obținute la examenul de bacalaureat. Doamna Aura Danielescu trebuie să își asume acest eșec pentru că este evident că nu școlile sau elevii sunt vinovați de acest lucru”, a scris Ionuţ Sîrbu, pe facebook.

Reacţia tinerilor din PSD Timiş nu a întârziat să apară.

Ei le amintesc liberalilor, că Marin Popescu a fost numit în funcţia de inspector şcolar general pe 20 martie 2020, şi nici în acel an, Timişul nu a fost reprezentat în topul liceelor cu cele mai bune rezultate la bacalaureat.

„Ce concluzie tragem? Ipocrizia rămâne la ea acasă.

Le recomandăm celor din TNL Timiș să lase educația pe mâna profesioniștilor și să se concentreze pe ce știu ei să facă cel mai bine, respectiv pe pumni, picioare, înjurături și alte cele.

P.S: Inspectoratele şcolare judeţene, fiind servicii publice deconcentrate, aplică politicile şi strategiile Ministerului Educației. Dacă nu sunteți mulțumiți de aceste politici și strategii, știți cui să-i cereți demisia”, transmite TSD Timiş.

CITEŞTE ŞI: Elevii de la Ungureanu, mutați la alte școli, din toamnă, până la finalizarea lucrărilor de reabilitare!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.