ALTCVA te cheamă la “Revedere”, o petrecere cu muzică electronică

Muzică și artă exprimate liber la “Revedere”, un eveniment semnat ALTCVA.

Noul brand din industria timișoreană are misiunea de a promova muzica bună și arta în stare pură, dorind să ofere experiențe artistice contemporane, nealterate de diverse trenduri comerciale. Scopul lor este de a crea o comunitate în care muzica și arta pot fi exprimate liber, facilitând dialogul dintre artiști și public.

“Revedere” îi aduce în prim-plan pe Miss I și Chriss Zahary la o întrevedere muzicală sublimă, în Timișoara, “cu voi, cu noi, între ei și între noi”.

CITEȘTE ȘI: Tupeu maxim! I-a furat lanțul de la gât, în plină stradă! Cine i-a recuperat unei femei bijuteria?

Miss I, sau Ioana, cum o știu prietenii, este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică electronică din România. Se spune că muzica bună conectează oamenii, iar Miss I are mereu muzica alături de ea. Seturile ei surprind de fiecare dată, ea nefiind adepta unui stil anume, încearcă mereu să aducă ceva diferit pe ringul de dans. Pasionată încă de mică, împreună cu un prieten, a pus bazele proiectului GrooveON, un post de radio online ce a promovat muzica și cultura urbană. Colecționară de vinil-uri, Ioana pune bazele primului magazin de discuri din România, Misbits, un loc devenit foarte repede un reper pentru iubitorii de muzică electronică de calitate. Nu după mult timp își lansează și o casă de discuri – Misbits Recordings – prin care dorește să promoveze o altfel de muzică, una ce nu își găsește locul cu ușurință la alte case de discuri.

CITEȘTE ȘI: Project COFUND-MANUNET III – KBS – Weld

Chriss Zahary este un dj timișorean îndrăgit deja pe scena muzicii electronice din Timișoara și din țară. De-a lungul unui deceniu de carieră și aproape două de pasiune pentru muzică, Chriss Zahary și-a format un stil muzical complex, ritmat și unic, ce propune de fiecare dată o călătorie între timp și spațiu.

Evenimentul pus la cale de ALTCVA are loc sâmbătă, 12 mai, la Reflektor, pe Bd. Liviu Rebreanu.

Prețul unui bilet este de 20 de lei până la ora 1.00 și 30 de lei după această oră.

Mai multe detalii găsiți aici.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.