Acțiuni de amploare pe mijloacele de transport în comun! Mai multe persoane, amendate

Încă de la începutul săptămânii, echipele de control STPT au desfășurat mai multe acțiuni pe mijloacele de transport în comun.

Liniile de expres au fost cele vizate, în mod deosebit, de controlori.

Astfel, în urma controalelor efectuate au fost identificate mai multe persoane care circulau fără bilete de călătorie, iar pe liniile de tramvai ce tranzitează zona centrală a orașului au fost identificate trei persoane ce practicau cerșetoria.

CITEȘTE ȘI: Copii de 6 și 7 ani, bătuți cu bestialitate de un interlop!

În Piața Traian și Piața 700, echipele de control au fost în număr foarte mare, pentru a-i împiedica pe hoții de buzunare să îi tâlhărească pe timișoreni.

În săptămâna 23.04. – 29.04.2018, acțiunile de control vor continua pe toate liniile de transport, STPT apelând și la sprijinul Poliției Locale, cu atât mai mult cu cât s-a observat apariția unui număr tot mai mare de persoane fără adăpost, persoane care prin comportamentul lor întăresc suspiciunea săvârșirii de infracțiuni pe mijloacele de transport.

CITEȘTE ȘI: O femeie a murit, iar alte două tinere se află în stare gravă, în urma unui accident pe o șosea din Timiș

Reprezentanții STPT roagă călătorii să păstreze curățenia în mijloacele de transport și să sesizeze orice problemă legată de aceste aspecte la Dispeceratul Central al STPT, la numărul de telefon 0356 803 716.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Tinerii din PNL Timiș au un nou preedinte! Şi-au stabilit şi un nou obiectiv: scăderea vârstei de vot

Organizaţia TNL Timiș și-a ales noua conducere pentru un mandat de 4 ani, în prezența a peste 400 de membri, dintre care peste 300 fiind tineri liberali cu drept de vot din tot județul. Componența noului for de conducere – BPJ TNL Timiș – este formată din: ·      Președinte: Ionuț Sîrbu ·      Prim-vicepreședinte: Alexandru Bodea ·      Prim-vicepreședinte: Milovan […]

Probleme cu apa din cauza caniculei! Presiune scăzută în mai multe localități din Timiș

Din cauza consumului excesiv de apă datorat perioadei caniculare, în localitățile Criciova, Cireșu și Jdioara se înregistrează o presiune scăzută și este posibil ca acestea să rămână fără apă. Autoritățile atrag atenția că utilizarea apei din rețeaua publică pentru udatul grădinilor și a zonelor verzi este interzisă. Conform normelor în vigoare, necesarul de apă pentru […]
primaria tm

Primăria Timişoara se digitalizează! O actriţă, implicată în procesul de tehnologizare

Începând de luni, 4 iulie, vechea centrală analogică a Primăriei Timișoara va intra în pensie și va fi înlocuită de o centrală digitală nou-nouță. Vocea care îi va ajuta pe timișoreni să obțină informațiile de care au nevoie sau să intre în legătură cu anumite departamente și direcții îi aparține cunoscutei actrițe timișorene Olga Török. […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.