A murit Ionela Prodan! Artista s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani

Doliu în lumea artistică! Ionela Prodan a încetat astăzi din viață.

Interpreta de muzică populară se afla în spital încă de la începutul anului, acolo unde a ajuns în stare critică.

În 22 ianuarie, artista a fost internată la o clinică privată din capitală, iar mai apoi a ajuns în grija medicilor de la spitalul Elias.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Galerie de artă contemporană, pe ruinele vechii cazarme din Timișoara

Aceasta a fost diagnosticată cu un cancer galopant situat la pancreas și care s-a metastazat în tot corpul. Boala nu a răspuns la tratament, iar medicația i-ar fi provocat solistei și o succesiune de atacuri cerebrale.

Interpretata de muzică populară s-a născut la 6 octombrie 1947, în Oltenia, la Dăbuleni. Ea a avut mai multe colaborări de-a lungul vieții, printre care se numără cele cu Ion Dolănescu.

CITEȘTE ȘI: Elevi torturaţi, la o şcoală din vestul ţării! Părinţii le cer despăgubiri profesorilor

În anul 2002, președintele României, Ion Iliescu, i-a conferit artistei Crucea Naţională „Serviciul Credincios” Clasa a III-a, „pentru crearea și transmiterea cu talent și dăruire a unor opere literare semnificative pentru civilizația românească și universală”.

Câteva dintre cântecele care au consacrat-o sunt “Din bucata mea de pâine”, “Astă seară-i seară mare” sau “Voinea-l meu, voinicule” (duet cu Ion Dolănescu).

Pe 6 noiembrie, artista ar fi împlinit 71 de ani.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Înfiorător! Un bărbat a murit pe loc, după ce s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea

Accident rutier grav, în această dimineaţă, provocat de şoferul unui autoturism, un borbat de 73 de ani. AcesTa a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, Pe DJ 592 D, care leagă municipiul Lugoj de localitatea Jabăr. CITEŞTE ŞI: Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină Maşina a părăsit partea […]

Se oprește apa, săptămâna viitoare, în mai multe localități din județ! Aquatim anunță mai multe lucrări la rețele

Luni, 4 iulie, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Giarmata Vii pentru executarea unei legături de conducte la intersecția străzilor Înfrățirii și Parcului. În același interval orar se va opri apa și în Moșnița Nouă, pe străzile Amsterdam, San Marino, București, Florența, Berlin, Lisabona, Podgorica, La Valetta și Viena, pentru executarea unei […]

Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină

La Timişoara a avut loc, în această după-amiază, Pride TM, un marş destinat comunităţii LGBTQ+. Aproximativ 500 de participanţi, membri ai comunităţii dar şi susţinători s-au adunat în parcul din spatele Casei Căsătoriilor, de unde au pornit prin oraş, pe un traseu stabilit de dinainte. CITEŞTE ŞI: Disperare în familia unei copile de 13 ani! […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.