A început războiul! SUA şi aliaţii au atacat Siria! Cum a reacţionat Rusia, după bombardamente?

Statele Unite ale Americii, Franţa şi Marea Britanie şi-au unit forţele împotriva regimului Bashar al Assad din Siria.

Astfel, în această dimineaţă, mai multe obiective din Siria au fost bombardate.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Imagini de groază! Doi tineri din judeţul Timiş s-au filmat în timp ce ucid un câine

Este vorba despre locaţii unde, SUA şi aliaţii au informaţii că se produc arme chimice.

Atacul vine ca răspuns la atacul cu arme chimice din urmă cu o săptămână din orașul Douma, unde au murit mai multe zeci sau sute de persoane, printre care și copii..

Atacul aliaților în Siria, care a început la ora 21:00, ora SUA (4:00, ora României), a încetat, a anunțat Pentagonul, care a spus că deocamdată nu are în vedere noi raiduri.

CITEŞTE ŞI: Apel pe facebook, pentru prinderea unui hoţ! Ce a putut fura, dintr-un centru pentru persoane cu dizabilităţi?

Însă, la scurt dimp după ce Donald Trump a ordonat atacul împotriva regimului Bashar al Assad, a venit şi reacţia Rusiei.

„SUA, o țară care are cel mai mare arsenal chimic, n-are dreptul moral să-i acuze pe alții (…) Cele mai rele așteptări au devenit realitate. Au rămas surzi la avertismentele noastre. Au acționat conform unui scenariu plănuit dinainte. Suntem amenințați din nou. Am avertizat că asemenea acțiuni nu vor rămâne fără consecințe. Toată responsabilitatea e pe umerii Washingtonului, Londrei și Parisului”, a spus ambasadorul Rusiei la Washington.

Diplomatul rus a mai spus că “este inacceptabil ca preşedintele Rusiei să fie insultat”.

Rămâne de văzut ce înseamnă aceste declaraţii, cert este că de cealaltă parte, oficiialii SUA au anunţat că se limitează la atacul din această dimineaţă şi că nu va mai fi bombardat niciun alt obiectiv din Siria.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Înfiorător! Un bărbat a murit pe loc, după ce s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea

Accident rutier grav, în această dimineaţă, provocat de şoferul unui autoturism, un borbat de 73 de ani. AcesTa a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, Pe DJ 592 D, care leagă municipiul Lugoj de localitatea Jabăr. CITEŞTE ŞI: Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină Maşina a părăsit partea […]

Se oprește apa, săptămâna viitoare, în mai multe localități din județ! Aquatim anunță mai multe lucrări la rețele

Luni, 4 iulie, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Giarmata Vii pentru executarea unei legături de conducte la intersecția străzilor Înfrățirii și Parcului. În același interval orar se va opri apa și în Moșnița Nouă, pe străzile Amsterdam, San Marino, București, Florența, Berlin, Lisabona, Podgorica, La Valetta și Viena, pentru executarea unei […]

Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină

La Timişoara a avut loc, în această după-amiază, Pride TM, un marş destinat comunităţii LGBTQ+. Aproximativ 500 de participanţi, membri ai comunităţii dar şi susţinători s-au adunat în parcul din spatele Casei Căsătoriilor, de unde au pornit prin oraş, pe un traseu stabilit de dinainte. CITEŞTE ŞI: Disperare în familia unei copile de 13 ani! […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.