Călătoreşti în jurul lumii, la o nouă ediţie a Festivalului Plai

Pregătirile pentru ediţia aniversară a Festivalului Plai, organizat la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara, au ajuns pe ultima sută de metri.

Evenimentul va avea loc în perioada 9-11 septembrie, iar organizatorii promit o ediţie ce va plimba publicul  prin diferite colțuri ale lumii.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Timişoara, în pericol să piardă bani şi statut! Cum explică subprefectul, Sorin Ionescu, această situaţie?

“PLAI a început datorită dorinței de a crea un eveniment comunitar, în 2006, am împletit atunci dorința de a vedea un spațiu simbol – Muzeul Satului Bănățean – readus în conștiința locală și folosit la adevărata valoare, nevoia de a aduce comunități diverse în fața unui public care era avid de participa la evenimente care merg dincolo de entertainment și consum și pot coagula energii pentru a genera schimbări în bine și de a crea spațiu pentru a te cunoaște și a-i cunoaște pe cei de lângă tine, trăind experiențe comune generate de forme artistice diverse, subiecte sociale și civice care ar trebui sa ne preocupe pe toți și timp petrecut în natură”, transmit organizatorii.

În acest an, pe scenă vor urca: Buika (Spania), Oumou Sangaré (Mali), Orkesta Mendoza(Mexic), BCUC (Bantu Continua Uhuru Consciousness ) (Africa de Sud), Ikaru(Turcia),

Monsieur Doumani(Cipru),  Trad.Atack!(Estonia), TUMBE(România), Zoli Toth(România).

PROGRAMUL FESTIVALULUI

Vineri 09.09

Buika [ES]

Orkesta Mendoza ft. Salvador Duran [USA/MX]

Zoli Toth [RO]

Sâmbătă 10.09

Oumou Sangare [ML]

Monsieur Doumani [CY]

Tumbe [RO]

Duminică 11.09

Trad.Attack! [EE]

BCUC [ZA]

Ikaru [TR]

Abonamentul Festivalului PLAI poate fi achiziționat la prețul de 130 de lei, iar biletele de zi la prețul de 75 de lei, online pe www.plai.ro.

CITEŞTE ŞI: Educaţia europeană, în dezbatere la Timişoara!

În perioada festivalului valoarea abonamentului va fi de 150 lei, iar biletele pentru o zi de festival vor putea fi achiziționate la 100 lei.

Copiii sub 12 ani, persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, au acces gratuit la PLAI.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.plai.ro și www.facebook.com/PLAIFestival/

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO Protest al studenţilor la Timişoara! Sunt nemulţumiţi de modificările aduse la Legea Educației

Sute de studenţi din întreaga ţară protestează la Timişoara! Tinerii sunt nemulţumiţi că nu au fost consulaţi cu privire la noile modificări aduse Legii Educaţiei în ceea ce priveşte învăţământul superior.

Timişul se topeşte! Sunt aşteptate temperaturi de 40 de grade! ANM a emis cod portocaliu de caniculă

Temperaturi de până la 40 de grade sunt aşteptate în vestul ţării! Motiv pentru care ANM a emis un cod portocaliu de caniculă şi disconfort termic accentuat.

Autospecială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt, în dotarea ISU Timiş! Investiţia e de aproximativ 800.000 de lei

Consiliul Județean Timiș cumpără o ambulanță specială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt. Aceasta va intra în dotarea ISU Banat.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.