Festivalul ISWinT, organizat de Liga AC din Universitatea Politehnica Timișoara, vine anul acesta cu o temă provocatoare: „Reunite. Rebuild. Restart”

ISWinT (International Student Week in Timișoara), tradiționalul festival intercultural și educațional organizat de voluntarii din Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (Liga AC), împreună cu Universitatea Politehnica din Timișoara încă din anul 1994, revine după doi ani în care s-a desfășurat doar online.

Sunt nelipsite entuziasmul și motivația de a realiza o experiență de neuitat pentru toți participanții, studenți cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, de la orice universitate din lume.

Pe parcursul ISWinT-ului, studenţii vor lua parte la o serie de workshopuri prin care vor pune în valoare tema acestei ediții a festivalului, „Reunite. Rebuild. Restart”.

CITEŞTE ŞI: Atenţie la recenzori! La Timişoara, o femeie îndoliată a rămas fără banii pentru înmormântarea bunicii, iar Poliţia şi-a bătut joc de ea

Prin workshopurile şi activităţile de anul acesta organizatorii își propun să îndrepte atenția către importanța educației prin diverse metode inovative.

“Cele 8 workshopuri doresc rezolvarea unor probleme reale de care se lovesc studenții în ziua de azi. Temele abordate urmăresc dezvoltarea personală și efectele post-pandemice, precum viață sănătoasă, manipulare media, agresiune pe internet, voluntariat, teama de a vorbi în public, gestionarea timpului și obiceiuri sănătoase de viață.Festivalul va avea loc între 25 iulie-2 august 2022 și vor exista și o serie de activități adresate atât studenților participanți, cât și cetățenilor din publicul din publicul timișorean”, transmite Universitatea Politehnica.

Cea mai cunoscută astfel de activitate este Parada, în cadrul căreia participanții ISWinT vor defila pe străzile orașului de pe Bega, promovând multiculturalitatea și spiritul liber în timp ce își vor flutura cu mândrie steagurile țărilor lor de proveniență.

Evenimentul promovează egalitatea de șanse, studenții fiind cei care contribuie la răspândirea incluziunii sociale.

CITEŞTE ŞI: Alertă în tabăra şcolară! Copii luaţi de urgenţă, cu ambulanţa

Parada se va încheia cu concertul trupei BlackBird care va anima atmosfera în incinta Iulius Town.

Alte informațiii în legătură cu ediția de anul accesta sunt disponibile pe site-ul festivalului (https://iswint.ro/) sau pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/iswint.ro).

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.