Ziua Poliției Române, marcată la Timișoara! Cei prezenți au putut admira tehnica din dotare, iar câinii polițiști au făcut spectacol!

Demonstrații cu focuri de armă, demonstrații cu câini, demonstrații ale mascaților și prezentarea tehnicii din dotarea polițiștilor!

Acestea au fost ingredientele zilei care a marcat aniversarea Poliției Române la Timișoara.

Sute de copiii au asistat în această dimineață la o demonstrație spectaculoasă din partea polițiștilor. Oamenii legii le-au arătat oaspeților cum intervin în cazul unei infracțiuni de tâlhărie, iar cei prezenți au fost de-a dreptul fascinați. Copiii au fost extrem de încântați de câinii polițiști.

CITEȘTE ȘI: Atenție, șoferi! Se închide traficul, săptămâna viitoare, pe mai multe artere din oraș

Totodată au fost prezentate activităţile pe care le desfăşoară, zi de zi, poliţiştii, dar şi dotările de care aceştia dispun în executarea misiunilor. Au fost amenajate și standuri expoziţionale cu tehnică folosită în activitatea de poliţie. Cei prezenți au putut vedea și laboratorul mobil folosit de Serviciul Criminalistic pentru realizarea cercetării eficiente la locul comiterii infracţiunilor și laboratorul mobil de educație rutieră. De asemenea, oaspeții au putut să admire o expoziţie de arme pe care poliţiştii le au în dotare.

ipj 5 1

Poliţiştii de ordine publică au prezentat diferite sisteme electronice de pază, iar cei de la rutieră au expus autospecialele şi motocicletele pe care le folosesc în misiuni. 

Demostrațiile polițiștilor din Timiș au marcat 200 de ani de la înființarea Poliției Române.

Pe toată perioada manifestărilor, poliţiştii au împărţit pliante cu materiale de prevenire şi sfaturi utile, iar vizitatorii au aflat despre diferite campanii desfăşurate de I.P.J Timiș, pentru combaterea şi prevenirea infracţionalităţii. Totodată, a fost ținut un moment de reculegere de către comanda Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și șefii de servicii, la biserica de la sediul instituției, în memoria polițiștilor căzuți la datorie”, transmit reprezentații IPJ Timiș.

CITEȘTE ȘI: Elevi din Serbia și Italia, la Școala Gimnazială 13 din Timișoara, în cadrul proiectului Erasmus+

Demonstrațiilor polițiștilor au fost urmărite de sute de copii de grădiniță și de gimnaziu de la școlile din oraș.

ipj 1

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

O fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani au fost daţi în urmărire naţională, după ce ai dispărut şi nimeni nu reuşeşte să îi contacteze.

Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

Anchetă amplă, derulată de Poliţia Animalelor, după ce un patruped din rasa Rottweiller a fost găsit spânzurat.

Aquatim anunţă noi întreruperi în furnizarea apei!

Joi, 18 august, între orele 8-16 se va întrerupe furnizarea apei în Chizătău pentru spălarea rețelei de distribuție și a bazinului de înmagazinare.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.