Vremea se dezlănțuie! Cod gaben de ploi și inundații în Timiș!

Meteorologii și hidrologii au emis atenționări de cod galben de ploi și inundații.

CITEȘTE ȘI: Atenţie, şoferi! Continuă şi astăzi lucrările de reparaţii pe mai multe străzi din oraş

Au căzut ploi însoțite de descărcări electrice și pe alocuri grindină de mici dimensiuni.Din cauza cantităților însemnate de apă hidrologii au emis cod galben de inundații pentru mai multe râuri. Conform acestora se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE pe râurile mici din bazinele hidrografice: Bega Veche, Bega – afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Balint, Timiş – afluenţii mici aferenţi sectorului aval S.H. Lugoj, Pogӑniş – bazin inferior.

Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate mai mare pe unele râuri mici din bazinele hidrografice: Surgani (afluent al Timişului), Bega Veche – bazin superior şi mijlociu.

CITEȘTE ȘI: Un echipaj de la ambulanță, amenințat cu un topor de o fostă profesoară! Au intervenit jandarmii

Codul galben de inundații este valabil până la ora 16.00. În funcţie de evoluţia fenomenelor hidrometeorologice prognoza hidrologică va fi actualizată.

UPDATE

Meteorologii au emis și un cod portocaliu de ploi pentru mai multe zone din județ, până la ora 14.00. Vizate sunt localitățile: Deta, Ciacova, Peciu Nou, Jebel, Denta, Cenei, Banloc, Giulvăz, Uivar, Șag, Moravița, Voiteg, Ghilad, Livezile, Pădureni, Parța și Giera.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.