Votul tău îți decide viitorul. Cel fel de viitor îți dorești? (P)

Duminică, în 11 decembrie, suntem chemați la vot.

În cabinele de vot, avem câteva secunde să ne exprimăm opțiunea cu privire la cine vrem noi să ajungă în Parlamentul României. Decizia de atunci poate fi cântărită în următoarele câteva zile. Votul dumneavoastră va spune ce se va întâmpla cu România în următorii patru ani.

Vă îndemn să vă uitați bine la candidații din aceste alegeri. Fiecare partid are candidați mai buni și mai puțini buni. Reforma din mediul politic înaintează încet, dar sigur. Mulți tineri se implică în politică și vor să sprijine schimbarea. Este și cazul ALDE Timiș care în ultimele luni a atras în partid oameni tineri, specialiști în diferite domenii, care fac politică pentru prima dată. Președintele filialei județene are 30 de ani și este candidat pentru Camera Deputaților.

Vreți să vedeți în continuare, în Parlament, aleși care dorm, care sunt suspectați de corupție?

Vreți să vedeți în continuare programe politice incoerente, schimbări care nu fac decât să țină mai departe România în întuneric?

Vreți să-i lăsăm pe Soros și alți magnați mondiali să ne conducă țara prin interpuși?

Vreți să lăsăm Timișul la coada investițiilor, pentru că cei care acum conduc țara nu consideră importantă autostrada Timișoara-Belgrad și nici construirea unui spital regional în vestul României?

Schimbați ceea ce nu vă mai place. Dați-le șansa celor mai tineri să își expună ideile și să lupte pentru ele.

Tinerii vor o țară stabilă, în care să își vadă viitorul lor și al familiilor lor. Tinerii nu vor să plece din țară pentru că îi sugrumă dorul de casă și de cei dragi. Vor să-și crească urmașii aici, să fie aproape de ei, nu departe, la muncă în străinătate.

Aveți încredere în tineri! Vocea lor trebuie să se facă auzită în Parlamentul României. Vodați ALDE Timiș, poziția 1 pe buletinul de vot!

 

(P) Publicat la comanda ALDE Timiş, Publicat de SC VEST IMAGE PRODUCTION SRL. Cod mandatar financiar: 11160008

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.