Vladimir Panici aduce un suflu nou! Vrea să facă din Dudeştii Noi, o comună demnă de laudă (P)

| Sursa de Vest | | Lasă un comentariu

Candidat din partea USP-PLUS, la funcţia de primar în Dudeştii Noi, Vladimir Panici este arhitect și de 14 ani lucrează pentru această comună.

“Am schimbat orașul în favoarea satului, din prisma calității vieții și a atracției pentru rural. Planurile mele pentru viitor sunt cât se poate de realizabile pentru că vreau să ne implice pe toți în a le descoperi și în a le realiza, pentru că ceea ce este bun, trebuie să continue, iar ce nu există, trebuie creat.

Acum candidez pentru funcția de primar pentru că este timpul să nu ne mai mulțumim cu tot mai puțin, pentru că am crescut, iar oamenii mari își doresc lucruri mari.

Mi-am desfășurat activitatea mai ales în instituții publice, ceea ce îmi conferă o bună înțelegere a activităților caracteristice, și a legilor specifice acestei activități.

Anii petrecuți în administrația publică locală m-au învățat ceea ce este necesar ca voi, toți dudeștenii, să fiți mai fericiți, iar imaginea noastră și a comunei să fie demne de laudă.

De aceea pentru început vreau să:

•     finalizăm racordarea la rețeaua de gaze naturale.

•    edificăm o piață agroalimentară.

•    îmbunătățim transportul metropolitan.

•    garantez o administrație publică transparentă și a unui buget participativ.

•    dezvoltăm o infrastructură care să permită un turism local mai eficient.

•    amenajăm o bază de agrement funcțională și accesibilă.

•    creăm locuințe sociale și o structură pentru protejarea persoanelor vulnerabile.

•    încurajez la o viață activă ți practicarea sportului prin crearea unor structuri accesibile.

Un capitol aparte îl constituie sportul și sănătatea. Astfel, vom propune construirea a 3 terenuri de sport, în 3 zone ale comunei, terenuri de dimensiunea unui teren de handbal, din suprafață non dură, cu porți și coșuri de baschet, iluminat, dotat cu apă potabilă, bănci pentru odihnă, alimentat cu energie electrică, Wi-Fi, îngrădit cu gard din plasă pe cele patru laturi, cameră de supraveghere și coș de gunoi. Accesul va fi liber pentru copii și adulți”

Comandat de PLUS Timiș, cod AEP 21200391

Publicat de SC Vest Image Production SRL

 

 

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.