VIDEO Tânăr surprins de camerele de supraveghere în timp ce făcea graffiti pe o clădire din Piața Unirii! S-a ales cu amendă

Un tânăr a fost surprins noaptea trecută de camerele de supraveghere, desenând pe zidurile unei clădiri din Piața Unirii! Polițiștii locali l-au observat azi-noapte, în jurul orei 02.30, cu ajutorul camerelor de supraveghere, în timp ce desena cu sprayul de tip graffiti pe plasa de protecție a clădirii din Piața Unirii nr. 6.

Acesta a fost identificat ulterior de polițiștii locali sosiți la fața locului, stabilind că e vorba despre un tânăr de 21 de ani din localitatea Dumbrăvița. Acesta a fost sancționat cu 500 lei, conform legii.

Poliția Locală atrage atenția celor pasionați de desen stradal că este interzisă manifestarea acestui gen de artă pe clădiri, garduri, monumente și imobile de orice fel, nerespectarea prevederilor legale atrăgând după sine sancțiuni de până la 2500 lei și, după caz, impunerea de măsuri de curățare sau refacere a fațadelor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Timişul se topeşte! Sunt aşteptate temperaturi de 40 de grade! ANM a emis cod portocaliu de caniculă

Temperaturi de până la 40 de grade sunt aşteptate în vestul ţării! Motiv pentru care ANM a emis un cod portocaliu de caniculă şi disconfort termic accentuat.

Autospecială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt, în dotarea ISU Timiş! Investiţia e de aproximativ 800.000 de lei

Consiliul Județean Timiș cumpără o ambulanță specială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt. Aceasta va intra în dotarea ISU Banat.

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.