VIDEO: Scandal de proporţii! A intervenit Poliţia şi Jandarmeria, pentru a-i calma pe oamenii revoltaţi că trebuie să intre în carantină

Odată cu introducerea în carantină a primelor persoane din vestul ţării au apărut şi primele scandaluri.

Este vorba în primul rând despre un incident semnalat în judeţul Timiş, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, unde a ajuns un grup de 12 persoane, cu mai multe maşini înmatriculate în Italia.

La control, au recunoscut că vin din Peninsulă, însă în momentul în care autorităţile le-au spus că urmează să intre în carantină, şi-au schimbat declaraţiile, spunând că vin din Germania.

CITEŞTE ŞI: Exclusiv: Şefa DSP Timiş, demisă! Cornelia Malac a fost schimbată din funcţie, după gafele în lanţ pe care le-a făcut

De aici, până la un scandal în toată regula, nu a mai fost decât un pas.

„Persoanele au devenit recalcitrante solicitând finalizarea formalităților de frontieră și permiterea continuării călătoriei, motiv pentru care polițiștii de frontieră au solicitat sprijin pentru restabilirea ordinii publice colegilor din cadrul IPJ Timiș și IJJ Timiș”, transmite Poliţia de Frontieră Timişoara.

Într-un final cele 12 persoane au fost duse într-o locaţie pusă la dispoziţie de autorităţi, unde vor sta în carantină timp de 14 zile.

Scandal a fost însă şi la Arad, la un centru de carantină, unde oamneii s-au arătat nemulţumiţi de condiţiile de cazare.

De aici, până la o revoltă în toată regula, nu a mai fost decât un pas.

CITEŞTE ŞI: Trei cazuri noi, confirmate, după testele efectuate la Spitalul Victor Babeş din Timişoara!

A fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi a poliţiştilor pentru calmarea spiritelor, iar în cele din urmă, oamenii nemulţumiţi au fost mutaţi într-un alt centru de carantină.

{youtube}nGHwt-S1fW8{/youtube}

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

O fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani au fost daţi în urmărire naţională, după ce ai dispărut şi nimeni nu reuşeşte să îi contacteze.

Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

Anchetă amplă, derulată de Poliţia Animalelor, după ce un patruped din rasa Rottweiller a fost găsit spânzurat.

Aquatim anunţă noi întreruperi în furnizarea apei!

Joi, 18 august, între orele 8-16 se va întrerupe furnizarea apei în Chizătău pentru spălarea rețelei de distribuție și a bazinului de înmagazinare.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.