VIDEO Patronul firmei care a făcut deratizarea în ”blocul morții”, în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă

Patronul firmei care a făcut deratizarea în blocul de pe strada Mioriței, află dacă va fi arestat preventiv sau nu.

CITEȘTE ȘI: Autoritățile, în continuare în alertă! Fac verificări la o gradiniță din Timișoara unde s-a făcut deratizarea de firma care a folosit substanțele toxice ce au omorât trei oameni

Acesta a ajuns în urmă cu puțin timp la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, cu propunere de arestare preventivă  pentru următoarele 30 de zile.

Patronul firmei de deratizare  este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și trafic de produse sau substanțe toxice.

Conform anchetatorilor, firma care a făcut deratizarea a folosit, între altele fosfura de aluminiu, o substanță extrem de toxică regăsită în insecticidul denumit „Delicia – GASTOXIN”. Substanța are efecte letale în caz de inhalare, și care necesită pentru utilizare autorizație specială.

CITEȘTE ȘI: Filmul evenimentelor din ultimele trei zile în care trei oameni au murit și 30 de persoane au fost internate în spital

Trei persoane au murit după ce au inhalat substanța toxică. Este vorba despre un sugar de 9 zile, un băiețel de 3 ani și mama acestuia din urmă, o tânără de 29 de ani.

{youtube}Qz7uhmmReIU{/youtube}

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.