VIDEO Paradă militară impresionantă la Timişoara, de 1 Decembrie!

Sute de militari, polițiști, pompieri și jandarmi au defilat pe străzile Timișoarei cu ocazia Zilei Naționale a României.

Totodată a fost prezentată şi tehnica din dotarea forţelor de ordine, iar pe cerul Timişoarei au survolat două elicoptere de la Unitatea Militară Giarmata.

parada 1 converted

Evenimentul a debutat la ora 11.00, în fața Palatului Administrativ cu prezentarea raportului, salutarea drapelelor de luptă și intonarea imului de stat. După ceremonialul religios, forţele de ordine s-au aliniat şi au defilat în faţa sutelor de timişoreni veniţi să vadă parada militară.

„Apreciez faptul că a fost foarte multă lume faţă de alţi ani. 1 Decembrie înseamnă unirea românilor, dincolo de chestiunile care e normal să ne despartă ca opinii, e o zi în care fiecare dintre noi trebuie să trecem peste tot ceea ce poate ne desparte şi să ne unească în scopuri comune. La mulţi ani români”, spune preşedintele CJT, Sorin Grindeanu.

parada 3 converted

„De 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, îmi face plăcere să urez tuturor timişorenilor, tuturor cetăţenilor României, La mulţi ani, sănătate, prosperitate şi cât mai multe succese în patria noastră comună, România”, le transmite primarul Timişoarei, Nicolae Robu, tuturor românilor.

parada 4 converted

Ceremonia s-a încheiat cu prezentarea onorului de către muzica militară a Brigăzii 18 Infanterie Banat.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/ZqTRue8RASA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Probleme cu apa din cauza caniculei! Presiune scăzută în mai multe localități din Timiș

Din cauza consumului excesiv de apă datorat perioadei caniculare, în localitățile Criciova, Cireșu și Jdioara se înregistrează o presiune scăzută și este posibil ca acestea să rămână fără apă. Autoritățile atrag atenția că utilizarea apei din rețeaua publică pentru udatul grădinilor și a zonelor verzi este interzisă. Conform normelor în vigoare, necesarul de apă pentru […]
primaria tm

Primăria Timişoara se digitalizează! O actriţă, implicată în procesul de tehnologizare

Începând de luni, 4 iulie, vechea centrală analogică a Primăriei Timișoara va intra în pensie și va fi înlocuită de o centrală digitală nou-nouță. Vocea care îi va ajuta pe timișoreni să obțină informațiile de care au nevoie sau să intre în legătură cu anumite departamente și direcții îi aparține cunoscutei actrițe timișorene Olga Török. […]

Arme furate dintr-o locuinţă! Hoţii au dat atacul de patru ori la rând, la aceeaşi adresă

Doi indivizi de 29, respectiv 30 de ani, au fost prinşi în fralgrant, în timp ce încercau să pătrundă pe o proprietate privată. S-a întâmplat azi-noapte, în Făget, iar atacatorii nu erau la prima lovitură de acest gen.În alte trei nopţi au intrat prin efracţie, în aceeaşi locuinţă de pe strada Gheorghe Doja, de unde […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.